Saxenda kopen

Saxenda is alleen te koop nadat je een recept hebt gekregen van een arts. Bij The Body Clinic is Saxenda verkrijgbaar in combinatie met het programma medisch afvallen met injecties, vanaf €325 per maand. Bepaalde medicijnen zijn niets voor niets alleen op recept te verkrijgen, ze kunnen namelijk bijwerkingen met zich meebrengen waarbij begeleiding van een arts tijdens het gebruik noodzakelijk is. Saxenda is een ongekend effectief medicijn om af te vallen. Er is daarom steeds meer vraag naar deze afslankmethode met injecties.

Kan ik Saxenda ook zonder recept kopen?

Er zijn online webshops die Saxenda verkopen. Echter vragen deze webshops om een eerder verkregen recept aan te tonen alvorens je het medicijn kan kopen of wordt er gevraagd om te betalen via moeilijk op te sporen betaalmethodes zoals crypto. Er wordt en niet gevraagd naar medische condities, contra indicaties of andere zaken die van invloed kunnen zijn op het gebruik van Saxenda. De webshops zijn buiten Nederland gehuisvest en er is daarom geen controle mogelijk door de Nederlandse overheid. Er is dan ook geen arts bij betrokken en de kwaliteit of echtheid van het medicijn is niet gegarandeerd, met alle gevolgen van dien. Wees daarom zeer kritisch wanneer je dit medicijn wilt kopen.

Wordt Saxenda vergoed door de zorgverzekeraar?

Indien je een recept voor Saxenda hebt gekregen wil dit niet zeggen dat het medicijn wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Het Zorginstituut Nederland adviseerde begin dit jaar Saxenda als eerste afslankmethode op te laten nemen in het basispakket, maar wel onder strikte voorwaarden. Helaas komen maar weinig mensen hiervoor in aanmerking.

Kan iedereen die wilt afvallen een recept voor Saxenda krijgen?

Nee, afvallen met Saxenda is alleen mogelijk vanaf een BMI (Body Mass Index) van 27 of hoger in combinatie met tenminste één van de volgende gewichtsgerelateerde aandoeningen:

  1. Dysglycemie (pre diabetes of diabetes type 2, hypertensie (hoge bloeddruk).
  2. Dyslipidemie (een afwijking in de stofwisseling van de vetten)
  3. Obstructieve slaapapneu 

Of vanaf een BMI van 30.

Waar is het veilig om Saxenda te kopen?

Indien je in aanmerking komt voor Saxenda raden wij je aan dit medicijn alleen te kopen via een arts en op recept. Mochten er bijwerkingen optreden dan kan een arts je bijstaan en begeleiden. Wij raden je aan nooit zomaar een receptplichtig medicijn via het internet te kopen. 

Recommended Posts
22bodyclinic denhaag opening parkstraat10122daxxify botox behandeling the body clinic