Bart Biermans

 

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij is als een van de beste getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft als cosmetisch arts al ruim 9 jaar ervaring in injectables. Bart Biermans is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 79064493601.

“Mensen zijn vaak bang voor een onnatuurlijk resultaat na een behandeling met injectables. Momenteel is het in Nederland een trend dat mensen subtiele veranderingen willen aan hun uiterlijk en bovendien mag niemand zien dat ze behandeld zijn.

Wij, als The Body Clinic,  spelen hier op in. We hebben veel zogenoemde “lunchtime treatments”: mensen kunnen bij wijze van spreken tijdens de pauze van hun werk een behandeling ondergaan. We gebruiken liever een half spuitje voor het opvullen van lippen i.p.v. een hele spuit. Wij gebruiken alleen injectables op die plekken waar het geen verlies van essentiele mimiek veroorzaakt en zien liever mensen een keer terug voor een touch-up behandeling dan dat we te veel ineens injecteren in een bepaald gebied. Less is More!”