CLOSE

Behandeling met de Teosyal pen

bart biermans arts the body clinic 1

Onze arts Bart Biermans gebruikt de Teosyal pen voor de Teosyal producten (Teosyal RHA2, RHA3 en Redensity). Hieronder legt Bart uit aan Maaike van Furrow waarom hij kiest voor de Teosyal pen.

De Teosyal Pen stelt de arts in staat om nog accurater te werken, zodat de focus volledig kan liggen op het artistieke aspect van de cosmetische behandeling. Dankzij de 100% controle over de injectiedruk, -snelheid en -hoeveelheid worden zeer mooie en natuurlijke behandelresultaten behaald. TEOSYAL is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. TEOSYAL is speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen.

De prijs voor een cosmetische behandeling met Teosyal kost voor 1 ml 500 euro. De filler blijft ongeveer een jaar zitten. Voor het maken van een gratis consult, kunt u contact met ons opnemen op 020 4638668 of via [email protected].

 

 

Recent Posts