CLOSE

Handen verraden jouw leeftijd

bart biermans arts the body clinic 1

Ouder worden is helemaal niet zo erg en we hopen natuurlijk allemaal oud te worden en gezond te blijven. Maar waarom verzorgen we ons gezicht wel en willen we jonger in het gezicht eruit zien d.m.v. fillers, botox en peelings, maar vergeten wij een belangrijk ding: de handen! Want de handen verraden namelijk de “echte” leeftijd. Sommige Amerikaanse sterren, zoals Madonna, zijn fan van handschoentjes en wij weten wel waarom zij deze draagt. Er is trouwens niets mis met Madonna, ze is 57 en een prachtige vrouw, maar haar handen blijven, ook in haar ogen, toch in vergelijking met haar gezicht een “probleemgebied”.                   .

Maar wat kan je eigenlijk doen om jouw handen te behandelen en deze er jonger uit te laten zien? In onze kliniek werken wij met Restylane Vital (Skinboosters) om de handen weer een jongere uitstraling te geven. Restylane Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid langdurig te verbeteren en de huid gladder, elastischer en steviger te maken. De behandeling bestaat uit hydraterende micro-injecties in de huid met hyaluronzuur. Restylane Skinboosters zorgt voor een subtiele geleidelijke verandering in de kwaliteit en elasticiteit van de huid. De behandeling bestaat uit 2 behandelingen (1 ml per hand per behandeling) met een tussenpozen van 4 weken.  U zult na de behandeling enkele dagen last kunnen hebben van zwelling en blauwe plekjes. Dit zal verdwijnen na enkele dagen.

Resultaat:

Restylane Skinboosters handen

In de cosmetische geneeskunde merken wij steeds meer dat er vraag is naar het behandelen van de handen, maar ook hals en decolleté, die eveneens tekenen, worden vaker aangevraagd.

Wil jij meer weten over de Restylane Skinboosters behandeling en wat deze behandeling voor jouw huid, handen of decolleté kan doen, bel ons voor een gratis intake op 020-4638668.

Recent Posts