CLOSE

Geef je huid een boost voor de winter maanden!

Wat zijn Skinboosters?

Wij krijgen vaak de vraag wat een Skinbooster nou eigenlijk is. De Restylane Skinboosters behoren tot de Restylane filler productlijn en wordt Restylane Vital genoemd. De Skinbooster maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterende en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Hyaluronzuur zit van nature in de huid, maar door het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid ervan langzamerhand af. Dit resulteert in minder volume en elasticiteit van de huid waardoor er rimpels ontstaan.

Huidverbetering

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, lifting en contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. De bovenste laag van de huid wordt gehydrateerd en verbetert daardoor. Skinboosters zijn perfect voor oppervlakkige behandelingen van bijvoorbeeld gezichtslijntjes, hals, handen en decolleté. Ook bij een zonbeschadigde huid en (acne) littekens biedt Skinbooster een zichtbare verbetering. De huid wordt van binnenuit langdurig gehydrateerd en versterkt. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. De huid krijgt daarnaast haar natuurlijke gloed terug.

restylane

Hyaluronzuur in Restylane Skinboosters

Restylane Skinbooster is het dunste hyaluronzuur in de productlijn van Restylane. De Skinbooster wordt aan de hand van micro-injecties in de bovenste laag van de huid toegediend om zo de natuurlijke hyaluronzuur-reserves in de huid van binnenuit langdurig te stimuleren. Wij raden een behandelplan van twee behandelingen aan. Als voorbeeld de behandeling van de wang. De eerste behandeling bestaat uit 1 ml per wang. Na 4 weken komt u terug voor de tweede behandeling, deze bestaat ook uit 1 ml per wang. In totaal wordt er dus 4 ml geïnjecteerd verspreid over twee behandelingen. Het resultaat van Restylane Skinboosters is een geleidelijk proces waarbij de huid langzamerhand in kwaliteit verbetert. De kosten van een Skinbooster behandeling zijn 500 euro. Neem je in 1 x een kuur af van 4 ml (2 behandelingen) dan kost het 700 euro.

Voor wie zijn de Skinboosters geschikt?

Skinbooster is voor iedereen geschikt. Dit veelzijdige product kan worden geïnjecteerd bij zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast bij vrijwel ieder huidtype. Het is geschikt voor mensen met een jonge of verouderde huid, voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, is Restylane Skinbooster een geschikt product. Maak nu een gratis consult.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
hyaluronzuurbotox