CLOSE

Juvederm

Natuurlijke hyaluronzuur filler

Juvederm

Juvederm is een tijdelijke, natuurlijke rimpelvuller op basis van hyaluronzuur met een direct zichtbaar effect dat zes tot vijftien maanden aanhoudt. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van het hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

Juvederm

Juvederm is een tijdelijke, natuurlijke rimpelvuller op basis van hyaluronzuur met een direct zichtbaar effect dat zes tot vijftien maanden aanhoudt. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid af, waardoor de huid volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van het hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

 • juvederm gallery 2
 • lipfillers
 • juvederm gallery 4
 • rokerslijntjes
 • juvederm gallery 1
 • juvederm gallery 3

Waarom een filler behandeling met Juvederm?

Juvederm is een uiterst geschikt middel voor de lippen. Omdat het een zachte samenstelling heeft, geeft het een heel natuurlijk resultaat. Uw lippen behouden de natuurlijke vorm, maar lijken net iets voller.

 • Natuurlijk resultaat
 • Zachte samenstelling voor de lippen

De behandeling

Tijdens het consult of voorafgaand aan de Juvederm behandeling worden er foto’s gemaakt. Deze komen in uw persoonlijke dossier en mede aan de hand hiervan wordt op de controleafspraak beoordeeld wat het effect van de behandeling is. Wij adviseren u om een half uur voor de geplande behandeling in onze kliniek aanwezig te zijn, zodat er een verdovende crème (Emla crème) kan worden aangebracht op het te behandelen gebied. U krijgt een na-behandelprotocol mee, waarin de eventuele beperkingen na de behandeling met deze rimpelvuller worden beschreven. Op de controleafspraak worden er na-foto’s gemaakt.

Voorbereiding: 30 minuten voor de afspraak aanwezig
Verdoving: Ja
Pijnloos: Nee
Materiaal: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig

Natuurlijk resultaat

De artsen van The Body Clinic gebruiken tijdens de eerste behandeling liever iets minder van de filler hyaluronzuur, om vervolgens tijdens de gratis controleafspraak een zogenaamde touch-up uit te voeren. Zo kunnen wij u het beste en meest natuurlijke resultaat garanderen. Juvederm is een hyaluronzuur; deze stof zorgt voor natuurlijke hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen  en heeft zo een verbeterend effect op de huid. U krijgt bij ons een eerlijk advies en een behandelplan op maat. Wij gaan voor jeugdige vormen en een fris voorkomen – zonder extravagante effecten. U wilt er immers beter uitzien, niet anders. Dat is onze kracht. Less is more.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Graag verzoeken wij u vriendelijk om een half uur voor een behandeling met Juvederm aanwezig te zijn voor het aanbrengen van de verdovende creme. Om blauwe plekken te voorkomen adviseren wij u liever geen alcohol te drinken twee dagen voor de behandeling. Gebruik, in overleg met uw arts, geen Aspirine, Naproxen of Ibuprofen, ( paracetamol mag eventueel wel). Ook kunt u  vijf dagen voor de behandeling Arnica druppels slikken (verkrijgbaar bij drogist of in onze kliniek).

Na de behandeling

Maak de eerste week na een behandeling met Juvederm geen gebruik van een zonnebank of sauna en vermijd directe zonnestraling. U mag in het behandelde gebied gedurende twee weken geen behandeling  zoals peeling, laser en scrubben, ondergaan bij de schoonheidsspecialiste. Twee weken na uw Juvederm behandeling, zien wij u graag terug op de controle afspraak.

Hersteltijd

U kunt last hebben van zwelling en/of blauwe plekken in het met Juvederm behandelde gebied. Zwellingen kunt u direct na de behandeling koelen met ijs, Dit krijgt u aangeboden  van uw arts. Een blauwe plek mag u camoufleren.

Duur resultaat

Het hyaluronzuur in een Juvederm filler wordt gemiddeld in  twaalf maanden afgebroken door het lichaam.

Gratis Intake

The Body Clinic biedt u, voorafgaand aan de Juvederm behandeling, vrijblijvend en kosteloos een consult met één van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. Indien gewenst, kunt u nog dezelfde dag behandeld worden met een Juvederm filler.

Veiligheid

Juvederm is een uiterst veilige hyaluronzuur filler, die al lange tijd op de markt is en waarvan de veiligheid ook op de lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een (allergische) reactie uiterst klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden opgelost met Hyason, een oplosvloeistof. Na het inspuiten van deze vloeistof zal Juvederm binnen enkele dagen oplossen.

Prijzen

Behandeling Juvederm Prijs
Lippen opvullen € 500

FAQ

Wordt een behandeling met Juvederm bij The Body Clinic altijd uitgevoerd door een arts?

Ja. Alleen een arts is bevoegd om deze behandeling uit te voeren. De artsen van The Body Clinic zijn beide lid van de NVCG en zijn BIG geregistreerd.

Wat is het verschil tussen een hyaluronzuur en Juvederm?

Juvederm is een hyaluronzuur. Hyaluronzuur staat voor de werkzame stof in Juvederm. Andere rimpelvullers met een hyaluronzuur als basis is Restylane.

Krijg ik geen onnatuurlijk uiterlijk door een behandeling met Juvederm?

De artsen van The Body Clinic nemen het natuurlijke verouderingsproces als leidraad voor de cosmetische correctie. Er wordt alleen maar volume toegevoegd op die plekken waar volumeverlies is opgetreden. Dit waarborgt een mooi en natuurlijk resultaat. Kijk voor onze werkwijze onder kopje artsen of filosofie. Vindt u het resultaat toch niet natuurlijk geworden? Dan is er altijd de mogelijkheid om een stofje (hyazon) in te spuiten, dat de rimpelvuller Juvederm weer oplost.

Krijg ik bobbels door het gebruik van de filler Juvederm?

uvederm geeft geen granuloomvorming (bobbeltje). Vroeger werden er nog vaak permanente fillers gebruikt. Deze fillers hebben een andere samenstelling die het mogelijk maakt dat ze permanent in de huid kunnen blijven. Deze samenstelling zorgt er echter ook voor dat in sommige gevallen het afweersysteem van het lichaam tegen deze injectables ‘in opstand’ komt. Deze reactie kan granulomen (bobbeltjes) veroorzaken. Juvederm bestaat uit hayluronzuur. Deze stof kan de bovenbeschreven reactie niet uitlokken omdat deze stof ook van nature al in het lichaam voorkomt.

Mag ik na een Juvederm behandeling in de zon?

U moet de zon gedurende een week na het inspuiten van de injectable Juvederm vermijden.

Wanneer mag ik na een behandeling met Juvederm weer aan het werk?

Een behandeling met Juvederm is een echte lunchtime treatment. Behalve wat lichte roodheid en zwelling en soms een klein blauw plekje, is er niets te zien van een behandelng met Juvederm. U kunt dus weer direct na de behandeling aan het werk.

Is een behandeling met Juvederm pijnlijk?

Een behandeling met Juvederm wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren al verschilt de ervaring van pijn per individu. De artsen van The Body Clinic werken vaak met verdovingscrème en coldpacks om de behandeling comfortabeler te maken.

Moet mijn huid worden getest?

Juvederm bestaat uit een biologisch afbreekbare stof die identiek is aan lichaamseigen stoffen. Juvederm bevat geen humane of dierlijke bestanddelen en er is vrijwel geen risico op allergische reacties. U hoeft dus van te voren geen allergietest te ondergaan.

Wanneer zie ik resultaat na een behandeling met Juvederm?

U zult direct resultaat zien na een behandeling met Juvederm. Het effect kan in komende dagen wel iets minder worden omdat er meteen na de behandeling ook nog sprake is van zwelling. Dit geeft namelijk ook een vullend effect.

Waar kan ik behandeld worden met Juvederm?

The Body Clinic heeft 7 klinieken, te weten in Amsterdam en Duiven (nabij Arnhem), Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem en Den Bosch. De artsen van The Body Clinic zijn lid van de NVCG. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via 020-4638668 of via de button “gratis intake”.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Producten

 • Azzalure
 • Hyaluronzuur
 • Juvederm
 • Princess
 • Radiesse
 • Restylane
 • Sculptra
 • Teosyal