CLOSE

Baby Botox laat rimpels verzachten

mirthe van der putten arts the body clinic 1

Baby Botox laat rimpels verzachten

Wat is baby botox?

Baby Botox is eigenlijk niets anders dan een reguliere Botox behandeling, alleen dan met een lagere dosering. Daarom wordt deze behandeling ook wel Botox light genoemd. In bijna elke cosmetisch kliniek werken de artsen met zones Botox en is één zone Botox de minimale afname. Eén zone kan bijvoorbeeld het voorhoofd, de frons, de kraaienpootjes of een gummysmile zijn. Een zone Botox staat gelijk aan ongeveer 20 eenheden, bij baby Botox wordt een halve dosering, oftewel 10 eenheden, ingezet op twee zones.

Baby botox is de populairste behandeling

Botox is nog altijd de populairste injectable in de cosmetische sector. Dit verbaast ons niets, je behaalt namelijk prachtige resultaten in een korte tijd en dat met slechts een paar prikjes zonder enige hersteltijd. Botox is misschien wel de populairste injectable toch is het imago van Botox niet altijd positief. Men denkt al snel aan ‘frozen face’ waarbij mimiek ver te zoeken is. Ben je hier bang voor dan kan baby Botox een mooi alternatief zijn.

Baby Botox is geschikt voor:

Mensen die slechts lichte rimpels hebben. Deze mensen kunnen ervoor kiezen om een hele dosering te verdelen over 2 zones. Bijvoorbeeld 10 eenheden in het voorhoofd en 10 eenheden in de kraaienpootjes met als resultaat een natuurlijk en subtiel effect. Dit is vaak voor mensen die net beginnen met Botox.
Mensen met diepere rimpels die er expliciet voor kiezen om spieren niet volledig uit te schakelen. Op deze manier behoud je expressie in het gezicht en krijgen rimpels niet de kans dieper te worden.

In sommige gevallen is het zo dat iemand zijn fronsrimpel al wegtrekt na 8 eenheden Botox en kunnen de overige eenheden worden verspreid over andere zones. Dit weet je pas als je vaker een Botox behandeling hebt ondergaan. Botox werkt bij iedereen vaak net iets anders, door samen met de arts te kijken wat het beste voor jou werkt kun je Botox optimaal inzetten tegen rimpels.

Precisie voor baby Botox

Bij aan lage dosering Botox is het uiterst belangrijk dat het goed wordt geïnjecteerd om optimaal te kunnen werken. Wanneer je op de juiste plek Botox injecteert wordt precies die spier tijdelijk uitgeschakeld en behaal je het gewenste resultaat. Kies daarom altijd een injectables specialist met jarenlange ervaring.

Kortom, ben je opzoek naar een subtiel en naturel resultaat met Botox dan kan een behandeling met baby Botox uiterst geschikt voor jou zijn. Het is de perfecte behandeling om preventief rimpels aan te pakken. Hierdoor vertraag je het natuurlijke verouderingsproces. Houd er wel rekening mee dat baby Botox eerder is uitgewerkt dan een volledige dosis. Laat een cosmetisch arts jou adviseren indien je interesse hebt in een Botox behandeling. Ben je na twee weken toch niet blij met de dosering van baby Botox dan kan je altijd nog terecht voor een volledige dosering.

Recent Posts
22thebodyclinic lipolyse onderkin2222body clinic lip fillers22