CLOSE

Uitzending EenVandaag: Internisten juichen afvallen met injecties toe

simone kouwenberg arts the body clinic 2

Afvallen met injecties is de eerste duurzame manier om af te vallen

Gisterenavond (14 november 2022) kwam in de uitzending van EenVandaag naar voren dat internisten afvallen met injecties een groot succes vinden voor mensen met overgewicht. Bekijk hieronder de uitzending.

Duurzaam afvallen is eindelijk mogelijk

Het medicijn zorgt ervoor dat je duurzaam afvalt en niet steeds in het jojo-effect belandt. Internist Van Bon spreekt uit dat ze het jammer vindt dat dit succesvolle medicijn tegen overgewicht alleen vergoed wordt voor mensen met een BMI van 35 of hoger met bijkomende lichamelijke problemen én die al deelnemen aan de gecombineerde leefstijlinterventie. Inmiddels ziet van Bon ook een groep patiënten die ervoor kiest het medicijn zelf te betalen. Volgens Van Bon is dit afvalmedicijn is een enorme kickstart voor een ander leven en een betere gezondheid.

Niet meer de hele dag met eten bezig zijn

In de uitzending vertelt de 49-jarige Fleur van der Klei dat er door het afvalmedicijn Saxenda een wereld voor haar is opengegaan. Door haar overgewicht ontwikkelde ze hart- en vaatklachten en voelde ze zich diep ongelukkig. Door het medicijn denkt ze nu niet meer de hele dag aan eten en is haar kwaliteit van leven sterk verbeterd. Zowel fysiek als psychisch is Fleur enorm geholpen door dit afvalmedicijn.”Ik weet dat het medicijn geen wondermiddel is”, zegt Fleur. “Ik sport ook wekelijks en loop heel veel. Je moet dit medicijn ook in combinatie met een gezonde levensstijl doen en het meer zien als een ondersteuning van duurzaam afvallen”.

Het medicijn geeft je een verzadigd gevoel

De medicijnen werken als een eetlustremmer, legt Van Bon uit. “In het eetcentrum ontstaat door het medicijn een verzadigingsgevoel dat deze mensen vaak niet meer hebben. Ze kunnen dus rust ervaren en zijn niet meer de hele dag bezig met eten.” Veel mensen ontwikkelen volgens Van Bon niet alleen ernstig overgewicht door leefstijl maar ook door hormonale invloeden, medicatie of stress.

Wilt u starten met Medisch afvallen met Injecties?

Bij The Body Clinic bieden wij onze cliënten een revolutionair afvalprogramma aan waarin u kunt afvallen op basis van dezelfde injecties als in de uitzending van EenVandaag. Daarnaast krijgt u medische begeleiding van een arts en voedingscoach. Bekijk hier de mogelijkheden.

Recommended Posts
22bodyclinic zorgkrant afvallenmetinjecties22 1populariteit botox neemt toe the body clinic