CLOSE

Profhilo

Natuurlijke anti-aging voor gezicht en body

Blijvend in prijs verlaagd met 20%

profhilo logo

Wat houdt de Profhilo® behandeling in?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling. Profhilo injecties met hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel. De behandeling laat de huid herstellen en werkt effectief tegen huidverslapping en huidveroudering. Dit alles zonder dat er volume wordt gegeven, zoals bij een traditionele filler behandeling. Profhilo kan op meerdere gebieden tegelijk worden toegepast en kan worden gecombineerd met overige injectables behandelingen zoals Botox of fillers.

profhilo logo

Wat houdt de Profhilo® behandeling in?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling. Profhilo injecties met hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel. De behandeling laat de huid herstellen en werkt effectief tegen huidverslapping en huidveroudering. Dit alles zonder dat er volume wordt gegeven, zoals bij een traditionele filler behandeling. Profhilo kan op meerdere gebieden tegelijk worden toegepast en kan worden gecombineerd met overige injectables behandelingen zoals Botox of fillers.

 • Wallen onder ogen gallery 1
 • Wallen onder ogen gallery 2
 • Wallen onder ogen gallery 3
 • wallen gallery 4
 • Wallen onder ogen gallery 5
 • Wallen onder ogen gallery 6

Waarom een Profhilo® behandeling?

Profhilo stimuleert de aanmaak van onder andere verschillende types collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine in keratinocyten en fibroblasten. Daarnaast heeft Profhilo® een stimulerende werking op de differentiatie en overleving van in het vet aanwezige stamcellen en adipocyten. Bij een traditionele hyaluronzuur behandeling treedt deze werking niet op. Een andere reden om voor een Profhilo® behandeling te kiezen is omdat deze methode een langere werking laat zien ten opzichte van behandelingen. Dit komt door thermisch crosslinken van 100% puur hyaluronzuur. Naast dat de Profhilo® behandeling een langer effect laat zien, is de behandeling ook veiliger ten opzichte van niet gecrosslinked hyaluronzuur.

 • De huid wordt steviger
 • De huid wordt gehydrateerd
 • De huid voelt veerkrachtiger aan
 • Fijne lijntjes verminderen
 • Een frisse glow op de huid
 • Langdurige werking

Voor en na foto’s

De Profhilo behandeling

Door de verspreiding van Profhilo®, wanneer het subdermaal (onderhuids) wordt geïnjecteerd, is de behandeling uiterst eenvoudig en voor de patiënt goed te verdragen. In de meeste gevallen zal een verdeling van de  2ml over 10 punten  (vijf per gezichtshelft) volstaan. Massage van het gebied is dan niet nodig, doordat de gel zich vanzelf verspreidt. Door het beperkt aantal injecties bij een Profhilo® behandeling is het eenvoudiger om vasculaire risicogebieden (bloedvaatjes) te omzeilen, waardoor de kans op bijwerkingen (hematomen) gering is.

Profhilo® bevat twee verschillende hyaluronzuren (32 mg. hyaluronzuur van een hoog moleculair gewicht en 32 mg. hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht). Doordat de behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende hyaluronzuren heeft dit een stimulerend effect op de biologie van de huid. Dit effect treedt niet los van elkaar op. Kortom, het geheel is meer dan de som der delen.

Prijs: Vanaf € 295
Voorbereiding: Geen
Verdoving: Niet nodig, mocht je het zelf willen dan een half uur eerder aanwezig zijn
Duur: 15 minuten
Pijn (0-10): 6
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

De Profhilo gebieden

De Profhilo® behandeling is breed toepasbaar ter verbetering van de conditie van de huid. Onder andere in het gezicht en hals en het lichaam: knieën, decolleté, bovenarmen en handen is deze behandeling erg populair.

Profhilo gezicht

Gebieden: Gezicht en hals. Voor een optimaal resultaat zijn 2 a 3 behandelingen nodig, de tweede behandeling vier weken na de eerste behandeling. Vervolgens kan er gekozen worden voor een touch up, elke 6-9 maanden.

Profhilo body

Gebieden: Buik, Decolleté, Armen (bovenarmen), Knieën, Dijen (binnenkant), Handen. Voor het mooiste resultaat van een Profhilo body behandeling zijn 2 a 3 behandelingen nodig met een tussenpozen van een maand. Voor Profhilo body gebruiken we een speciale kit, daarover hieronder meer.

De Profhilo Body kit

De Profhilo body kit is bedoeld voor meerdere gebieden of behandelingen. De kit is speciaal samengesteld om de huid optimaal te hydrateren en te verstevigen, zowel in de kliniek als thuis. Inhoud van de kit:

 • 2 x 3ml voorgevulde Profhilo body spuiten 100% puur hyaluronzuur. Deze worden toegediend door de arts.
 • 4 Profhilo figura body patches om direct na de behandeling op het behandelde gebied te plaatsen voor extra hydratatie en kalmering.
 • 1 Flacon Profhilo figura body cream voor thuisonderhoud van de cliënt. De crème trekt snel in en is bewezen effectief voor een zijdezachte en rijke textuur.

Natuurlijk resultaat van Profhilo

De Profhilo® behandeling van The Body Clinic is een zeer veilige behandeling voor een natuurlijk anti-aging resultaat. De veiligheid en kwaliteit van deze innovatieve behandeling worden onderstreept door het feit dat Profhilo® winnaar van de Aesthetic Awards is. De nieuwe manier van thermisch corsslinken (zonder BDDE) die bij deze behandeling wordt gebruikt laten een langere werking zien ten opzichte van niet gecrosslinked hyaluronzuur. De veiligheid van de behandeling komt doordat Profhilo® bestaat enkel uit zuiver hyaluronzuur. Zo profiteert u optimaal van een natuurlijk resultaat van deze behandeling.

Wat te doen voor en na de behandeling Profhilo

Voor de behandeling

In principe is verdoving voor een Profhilo® behandeling niet nodig. Mocht u dit wel willen, raden wij u aan om een half uur eerder aanwezig te zijn, zodat wij bij u Emla crème (verdovende crème) kunnen aanbrengen. Om eventuele blauwe plekken na de behandeling te voorkomen kunt u vijf dagen vóór de behandeling beginnen met Arnica druppels. Daarnaast is het aan te raden om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Gebruik liever ook geen bloedverdunnende medicijnen, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen. Overleg dit indien nodig met uw arts. Tot slot is het van belang om 48 uur vóór de Profhilo® behandeling geen alcohol meer te nemen.

Na de behandeling

De eerste 3 dagen na uw Profhilo® behandeling raden wij een bezoek aan de sauna, hammam, of zwembad af. Daarnaast raden wij u af om binnen 3 dagen na de behandeling te zonnebaden. Verder is het af te raden om de eerste 48 uur na de Profhilo® behandeling intensieve behandelingen in het behandelde gebied te ondergaan. Denk hierbij aan peelings, gezichtssrubs, microdermabrasie, laser en bindweefselmassages.

Hersteltijd na Profhilo®

Hoewel een Profhilo® behandeling in de meeste gevallen zonder enig euvel verloopt, kunnen er in uitzonderlijke gevallen ontstekingsreacties optreden. Hierbij kan gedacht worden aan roodheid, en zwelling, welke soms gepaard gaan met jeuk of pijn bij aanraking. Deze reacties kunnen 3 tot 5 dagen aanhouden. Daarnaast kan er op de plaats van de injecties een bultje of een verharding ontstaan. Indien de bijwerkingen langer aanhouden dan aangegeven, neem dan te allen tijden contact op met uw behandeld arts.

Duur resultaat

Na de behandeling wordt de huid aangezet tot huidverbetering, ongeveer 4 tot 6 weken na de eerste behandeling zie je resultaat. Een tweede behandeling zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak extra worden versterkt en neemt het resultaat nog meer toe. Het resultaat van Profhilo body houdt ongeveer 9-12 maanden aan, afhankelijk van de conditie van de huid. Een onderhoudsbehandeling 1 a 2 keer per jaar wordt sterk geadviseerd om de huidverslapping tegen te blijven gaan en een frisse glow te blijven houden.

Ervaringen Profhilo

Gratis intake Profhilo

Bij The Body Clinic kijkt uw behandelend cosmetisch arts tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek samen met u naar de mogelijkheden, voordelen en mogelijke bijwerkingen van een Profhilo® behandeling. Tijdens dit gesprek wordt u op de hoogte gebracht van alles wat er bij deze anti-aging behandeling komt kijken. Op die manier zorgen we voor een realistisch verwachtingspatroon, welke voor onze arts erg belangrijk is. Door deze transparante en realistische aanpak gingen meer dan duizend tevreden cliënten u al voor. Niet voor niets wordt The Body Clinic beoordeeld met een ruime 9. Nadat er foto’s zijn gemaakt, de procedure is doorlopen, uw gezondheid in kaart is gebracht en u de cosmetisch arts toestemming heeft gegeven voor de behandeling, is het mogelijk direct behandeld te worden indien dit gewenst is.

Veiligheid Profhilo

Het laten uitvoeren van een Profhilo® behandeling is uiterst veilig. Door het ontbreken van toevoegingen aan de gel, is de kans op vreemde lichaamsreacties uiterst klein. Hyaluronzuur met een gewicht van meer dan 45kDa werkt ontstekingsremmend. Daarnaast is de behandeling vrij snel en goed verdraagbaar met weinig kans op hematomen (blauwe plekken).

Prijzen

De kosten van een Profhilo® behandeling voor een natuurlijke anti-aging starten bij €295 per 2 ml behandeling.

Behandeling
Profhilo behandeling – 2 ml – Gezicht of hals € 295
Profhilo Body kit – 6 ml – (hier kunnen ook de gezicht zones in worden meegenomen). € 850

Voor een optimaal resultaat zijn er twee behandelingen nodig, de tweede behandeling laat u idealiter vier weken na de eerste behandeling uitvoeren. De Profhilo Body kit kunt u ook verdelen over 2 behandelingen.

FAQ over Profhilo®

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Met een Profhilo® behandeling is het mogelijk de huid te verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. Met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur wordt de huid herstelt en huidverslapping aangepakt.

Hoeveel kost een Profhilo® behandeling?

De prijs van een Profhilo® behandeling is €295,- voor 2ml. Deze behandeling kan worden gebruikt voor het gezicht, de hals, het decolleté of de handen. Voor een optimaal resultaat raden wij twee behandelingen aan met een tussenpauze van vier weken. Daarnaast bieden we de Profilo Body kit behandeling aan. Deze behandeling is 6ml voor €850 en is over meerdere zones van het lichaam, waaronder ook het gezicht te verdelen.

Hoe gaat de Profhilo behandeling in zijn werk?

Een Profhilo body behandeling wordt uitgevoerd aan de hand van de BAP-techniek. Er worden 10 injecties in een anatomisch uitgekiend gebied geplaatst die zorgen voor een optimaal resultaat. Aan de hand van de BAP-techniek verspreidt het hyaluronzuur zich goed over het te behandelen gebied.

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

De Profhilo® behandeling is geschikt voor huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Wat is er nieuw aan Profhilo®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Voor wie is de Profhilo® behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten.  Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van Profhilo®?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Hoe lang houdt het effect van de Profhilo® behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten van Profhilo®?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Afspraak maken voor Profhilo®

Voor het plannen van een Profhilo® behandeling in Amsterdam of Duiven kunt u ons rechtstreeks bellen. Ook voor een gratis consult kunt u ons snel en gemakkelijk bereikbaar. Indien bellen niet uitkomt, kunt u ook het contactformulier invullen op de afspraken pagina. Onze cosmetisch artsen verwelkomen u graag voor een Profhilo® behandeling in Amsterdam of Duiven.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Behandelingen met Fillers

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie