CLOSE

Profhilo is recentelijk toegevoegd aan de huidverbeterende en anti-aging-behandelingen van The Body Clinic. Profhilo richt zich op ‘natural anti-aging’ en sluit hiermee naadloos aan bij de visie van The Body Clinic, die eveneens een natuurlijk resultaat in het vaandel voert. Onze eerste ervaringen met Profhilo-behandelingen zijn uiterst positief. Profhilo bewijst zich als hoogstaande, effectieve lunch-time-behandeling voor gelaat, hals, armen, handen en meer, is vrijwel pijnloos, geeft langdurig resultaat en is zeer effectief. Wij zetten hieronder een en ander uiteen.

Profhilo behandeling

Op zeker moment krijgen velen van ons behoefte aan een strakkere huid. We willen stijlvol ouder worden en kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken. Echter, niemand gaat graag onder het mes. Vandaar dat The Body Clinic aandacht geeft aan innovatieve behandelingen met fraaie resultaten die als ingreep weinig om het lijf hebben. De nieuwste Profhilo-behandeling lijkt uw en ons wensenpakket aardig te benaderen.

profhilo logo

Hyaluronzuur

The Body Clinic heeft uitgebreide ervaring met allerhande injectables, waaronder fillers op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigen stof waarmee volume wordt aangebracht om zo bijvoorbeeld rimpels op te vullen. ‘Lichaamseigen’ is een voordeel omdat dit het risico op allergische reacties minimaliseert. Omdat het lichaam hyaluronzuur zelf afbreekt, is elke behandeling tijdelijk. Verder kan hyaluronzuur verwijderd worden, zodat een tegenvaller in een handomdraai ongedaan gemaakt is. Kortom: hyaluronzuur is een bijzonder prettig product. Nu komt Profhilo met een nieuwe hyaluronzuurbehandeling. Wat maakt deze behandeling speciaal?

Anti-aging behandeling

Profhilo belooft huidversteviging zonder volume – een welkome toevoeging op huidverbeterende behandelingen waarbij volume de sleutel vormt. Deze optie dankt Profhilo aan haar samenstelling, methode en stapsgewijze opbouw. Deze anti-aging behandeling bestaat uitsluitend uit hyaluronzuur zonder onnatuurlijke toevoegingen en is dus veiliger dan veilig. Het verspreidt zich snel onderhuids voor een natuurlijk resultaat. Profhilo’s methode is daarbij innovatief: op strategisch uitgekiende locaties van een te behandelen gebied – bijvoorbeeld de hals – worden telkens een tiental mini-prikjes gezet. Die prikjes voelt men nauwelijks en na afloop is er niets van te zien. Zo wordt een algehele verbetering van de huid verkregen.

Gebieden Profhilo

Profhilo kan op het gelaat, de hals, decolleté, ja zelfs op bovenarmen en handen worden gebruikt, dus de toepasbaarheid is groot. Deze behandeling is er voor iedereen, maar vormt bij uitstek een fraaie starters-behandeling. Profhilo is ook anti-aging in de zin dat men er initiële globale huidverslapping mee kan tegengaan, dus voordat er sprake van rimpels of volumeverlies is. De Profhilo-ervaring bewijst zich het beste als kuur. Pas na een tweede en derde behandeling zijn verbeteringen duidelijk waarneembaar. Na een kuurtje is het raadzaam om de resultaten optimaal te houden met een tweejaarlijkse booster-behandeling.

profhilo gezicht

hals profhilo

Huidverbetering

Profhilo is een fraaie kuurbehandeling voor wie huidverslapping wil tegengaan, voor zichtbaar resultaat nu en vertraging van algehele huidverslapping in de toekomst, niet alleen voor het gelaat, maar ook voor andere huidgebieden, zoals armen en handen.

Deze behandeling mag van The Body Clinic een bijzonder aan te bevelen, additionele behandeling heten, met uitgebreide toepassingen voor specifieke en algehele huidverbetering – een prachtbehandeling die haar rechtmatige plaats inneemt tussen overige huidverbeterende behandelingen, ook de reeds bestaande behandelingen met hyaluronzuur.

Kosten Profhilo

De prijs van een behandeling zijn 350 euro per behandeling.

Maak nu een gratis consult met een van onze artsen voor advies en informatie over deze behandeling.

Recent Posts
beste botox klinieklipfillers