CLOSE

Wat is een acne litteken behandeling?

Ben je tijdens je pubertijd geteisterd door acné? Zijn er littekens achter gebleven? Littekens zijn vrijwel altijd zichtbaar en moeilijk te camoufleren. Acné op zichzelf wordt als onprettig ervaren, als je daarna ook nog te maken krijgt met littekenvorming, dan heb je een dubbel probleem. Bij The Body Clinic kunnen wij de oppervlakkige en dieper gelegen littekens voor u opvullen waardoor uw huid er gladder en frisser uit gaat zien.

Hoe kan je acne littekens verwijderen?

Het behandelen van acné littekens met een hyaluronzuur filler is relatief onbekend. Het resultaat is echter opzienbarend. Behalve dat de kuiltjes, deukjes en andere oneffenheden in uw gezicht worden opgevuld zorgt hyaluronzuur ook voor huidverbetering. Een filler met hyaluronzuur trekt vocht (water) aan en dit zorgt voor meer volume in het gezicht en tevens voor hydratatie. Door de deukjes of kraters in uw huid op te vullen van binnenuit krijgt de huid ongeveer weer hetzelfde volume als de omliggende huid. Hierdoor hoeft u de littekens niet langer weg te werken.

Na de acne littekenbehandeling

Na de behandeling met de hyaluronzuur filler zal de huid er een stuk egaler en rustiger uitzien. Goed om te weten is dat er door deze behandeling verder niets aan uw gezicht zelf verandert; het gaat puur en alleen om het opvullen van de littekens. Ook zal door een behandeling met een hyaluronzuur filler uw eigen collageen in de huid wordt gestimuleerd.

neus gallery 8

acne littekens

Hoe werkt een acne littekenbehandeling?

Bij binnenkomst in onze kliniek in Amsterdam of Duiven wordt eerst uw gezondheid in kaart gebracht door middel van een medische vragenlijst. Ook worden er foto’s gemaakt zodat u tijdens de controle behandeling (twee weken na de eerste behandeling) samen met de arts het resultaat kunt bekijken. Vervolgens wordt het gebied waar de littekens zich bevinden verdoofd met een crème. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. Uiteraard verschilt dit per persoon.

Acne littekens verwijderen

De arts bekijkt het gebied nauwkeurig en bespreekt samen met u de mogelijkheden om de littekens op te vullen met hyaluronzuur. Ook littekens in de vorm van donkere of rode vlekken (hyperpigmentatie) en littekens met weefseltoename, zijn – in ietwat mindere mate –  te behandelen. Littekens in het gezicht met weefselverlies zijn in de meeste gevallen zeer geschikt voor de behandeling met een hyaluronzuur filler.

Prijs litteken verwijderen

De prijs voor het verwijderen van acne littekens is 500 euro per behandeling. Meestal is één behandeling voldoende, maar in sommige gevallen raadt de cosmetisch arts u een tweede behandeling aan voor een optimaal resultaat.

Littekens verwijderen Amsterdam

Zeg vaarwel tegen ongewenste acné littekens en laat uw gezicht weer stralen. Onze artsen geven u graag een persoonlijk advies. Maak een afspraak voor een gratis consult en bespreek de mogelijkheden. Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
botoxanti transpiratie oksels