CLOSE

Wat kan je doen tegen anti transpiratie onder de oksels?

Overmatig zweten wordt verleden tijd met een botox dry behandeling! Heb je elke deodorant uitgeprobeerd, maar helpt er niet één tegen het overmatig zweten onder je oksels? Ben je klaar met grote natte plekken in je kleding en wil je je niet langer ongemakkelijk voelen? Wij, bij The Body Clinic, hebben de oplossing voor overmatig transpireren! Botox wordt vaak geassocieerd met een behandeling van de frons, het voorhoofd of de kraaienpootjes. Maar naast het gelaat kan botox ook worden geïnjecteerd onder de oksels.

Overmatig zweten

Iedereen zweet. Het is een normale lichaamsfunctie. Zweten zorgt voor de afkoeling van het lichaam en draagt zo bij aan een constante lichaamstemperatuur. Hierdoor kan uw lichaam zich aanpassen aan de omgeving. Bij iedere persoon werken de zweetklieren met een andere intensiteit. De een transpireert nauwelijks, de ander heeft last van overmatig transpireren, natte plekken in kleding of een transpiratielucht om zich heen. Er kan een disbalans in het zenuwstelsel onder de oksels aanwezig zijn, waardoor u meer zweet dan normaal. Ook kunnen medicatie of psychische stoornissen ervoor zorgen dat u excessief zweet. Een botox behandeling onder de oksels biedt uitkomst voor overmatig transpireren. Botulinetoxine (botox) blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren aansturen. Hierdoor wordt voorkomen dat deze klieren zweet produceren in bijvoorbeeld de oksels.

Hoe kom ik af van transpiratie onder mijn oksels?

Wanneer u ondanks een goede hygiëne, het gebruik van deodorant en ademende kleding toch overmatig transpireert, dan komt u in aanmerking voor een botox anti-transpiratie behandeling. Ook als u niet overmatig transpireert, kunt u met deze behandeling vlekken in uw kleding voorkomen.

Anti transpiratie behandeling

Een botox behandeling onder de oksels is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze behandeld worden. U vult eerst een gezondheidsverklaring en een behandelovereenkomst in en daarna kunt u direct worden behandeld tegen overmatig zweten. Er is voor de behandeling van de oksels geen verdovingscrème nodig. De oksels dienen geschoren te zijn, zodat de cosmetisch arts het te behandelen gebied goed kan aftekenen. Er worden ongeveer 13-18 prikjes per oksel gezet. Na de behandeling kunt u het gebied nog even licht ‘afdrukken’. Koeling is niet noodzakelijk. U kunt eigenlijk direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. De duur van het resultaat verschilt per persoon, maar u kunt rekenen op ongeveer 3-6 maanden.

Afspraak maken anti transpiratie behandeling

Wilt u dat overmatig transpireren u niet langer meer belemmert in uw sociale leven en wilt u afscheid nemen van natte plekken in uw kleding? Maak dan een afspraak  voor een gratis consult en laat onze cosmetisch artsen u advies geven over de botox dry behandeling en de resultaten.

Kosten anti transpiratie behandeling

De kosten zijn afhankelijk van het aantal eenheden botox wat u nodig heeft. Dit overlegt u met de arts. De prijs is vanaf 495 euro voor beide oksels.

Botox dry behandeling Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor een anti transpiratie behandeling in onze kliniek in Amsterdam of Duiven. Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

 

Recent Posts
acne littekens verwijderenfillers