CLOSE

Tandenknarsen wordt als zeer vervelend ervaren. Tandenknarsen gebeurt vaak onbewust, overdag en ook vaak tijdens de slaap. De gevolgen zijn echter zeer slecht voor uw gebit. Er kan slijtage ontstaan van tanden en kiezen. Soms is de spierspanning in de kaken zo verhoogd dat uw kaken overactief zijn. Tandenknarsen kan door deze verhoogde spierspanning voortdurend plaatsvinden maar het kan ook alleen plaatsvinden in stressvolle periodes. Weinig mensen weten dat botox (Botulinetoxine) dé oplossing is voor tandenknarsen oftewel bruxisme.

Wat is botox tegen tandenknarsen

Botulinetoxine is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. The Body Clinic maakt gebruik van het merk Azzalure. Dit wordt via injecties toegepast. Botulinetoxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Tandenknarsen is daarom goed te behandelen met botox.

Ook kan men van tandenknarsen hoofd- en nekpijn krijgen. Dit alles bij elkaar kan leiden tot vermoeidheid. Er kunnen verschillende oorzaken voor het tandenknarsen zijn, denk aan stress, roken, slaapstoornissen of alcoholgebruik.

Spanning in de kaken

Heeft u genoeg van  de spanning op uw kaken en wilt u er zo snel mogelijk vanaf? Maak een afspraak bij The Body Clinic in Amsterdam of Duiven en laat u voorlichten tijdens een vrijblijvend consult. Een behandeling met Botox tegen knarsentanden is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze komen. Nadat er foto’s zijn gemaakt en u een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst hebt ingevuld, kan de behandeling direct beginnen. Er worden 6-8 prikjes in de kaakspieren gezet waardoor de spanning wordt verlaagd. Na de behandeling kunt u het gebied nog even licht ‘afdrukken’. Koeling is niet noodzakelijk.

Ervaring botox tandenknarsen

“Werd zeer professioneel geholpen. Duidelijke uitleg, super vriendelijk en 100% garantie dat het goed is”.

Prijs botox tandenknarsen

U heeft ongeveer 3-4 maanden plezier van een botox behandeling. Als u vaker een botox behandeling neemt en deze behandeling dus goed bijhoudt, loopt deze periode geleidelijk op tot gemiddeld 5-6 maanden. De duur van het resultaat kan verschillen, omdat de afbraaksnelheid van de botox per persoon varieert. De prijs voor botox tegen tandenknarsen bij The Body Clinic is 395 euro.

Botox tandenknarsen in Amsterdam

De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
botox partyrimpels