CLOSE

Stoort u zich aan uw voorhoofdsrimpels en wilt u hier graag iets aan doen, dan heeft  The Body Clinic een oplossing voor u. Voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Hiernaast speelt erfelijkheid ook een rol. Na jarenlang je wenkbrauwen te hebben opgetrokken verdwijnen deze rimpels niet meer. Een behandeling van het voorhoofd met botox kan voor u de oplossing zijn.

Afspraak botox voorhoofd

Tijdens een vrijblijvende consult bij een van onze klinieken gaat de arts samen met u kijken welke uw wensen zijn en of deze ook haalbaar zijn. Indien er tijd is, kan de arts direct de botox behandeling uitvoeren, anders kunt u bij onze assistente een nieuwe afspraak maken voor de behandeling.

Vóór de botox voorhoofd behandeling

Voorafgaand hieraan worden er foto’s van u gemaakt in ontspannen en verbaasde toestand. De foto’s worden door de arts beoordeeld en worden gebruikt tijdens de controleafspraak om te kijken of de behandeling tot het gewenste resultaat heeft geleid. Eveneens dient u een medische vragenlijst in te vullen zodat de arts op de hoogte is van uw algemene gezondheid.

Behandeling botox voorhoofd

Voorhoofdsrimpels kunnen u een verouderde en/of strenge en/of  boze blik geven. Als u een expressief gezicht hebt, kunnen de voorhoofdsrimpels snel ontstaan. De behandeling met botox (Azzalure) kan direct plaatsvinden en neemt weinig tijd in beslag. U kunt deze behandeling zelfs tussen uw werktijden door plannen. Na de behandeling is er vrijwel niets  van de prikjes te zien. In tegenstelling tot een behandeling met fillers wordt u voorafgaand aan een botox behandeling niet verdoofd met verdovingscrème.

Ervaring botox voorhoofd

Suzanne: “Deskundig en betrouwbaar. De arts geeft mij echt een goed eerlijk en persoonlijk advies en met een prachtig natuurlijk resultaat. Erg blij en tevreden! Geen frozen forehead”

Na de behandeling met botox in het voorhoofd

Na de behandeling is er nog niet direct resultaat. Het duurt ongeveer 5-7 dagen voordat de botox begint te werken. U dient dus even geduld te hebben. Mensen die veel fronsen en hun wenkbrauwen optrekken ervaren na deze behandeling met botox een zeer ontspannen en rustig gevoel in het voorhoofd.

Na de eerste behandeling met botox raden wij u aan een vervolgafspraak te maken na 3-4 maanden. Hoe vaker u een behandeling met botox uitvoert hoe minder vaak u terug hoeft te komen. U kunt zelf  goed zien wanneer de botox is uitgewerkt en wanneer het tijd is om weer een afspraak in te plannen. Wij raden u aan uw afspraak tijdig te maken aangezien onze agenda snel vol is.

Natuurlijk resultaat botox voorhoofd

Wij streven bij The Body Clinic naar een natuurlijk resultaat. Een zogeheten ‘frozen forehead’ waarbij het voorhoofd niet meer kan bewegen willen wij voorkomen. Een klein beetje beweging is natuurlijk. Hierdoor behoudt u uw gezichtsmimiek.

Botox voorhoofd Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

 

Recent Posts
oorlelverjongingbreed neuscorrectie