CLOSE

Een stralende huid en niet zweten in de zomer? Bekijk onze 5 tips!

nicoline nijman video background 4 3 1

Het is volop zomer en het einde van Corona lijkt inzicht. Ben jij klaar voor terrasjes, barbecues of een vlucht naar een tropische bestemming? We hebben hier allemaal zó lang op gewacht en nu is het zover. Hieronder 5 tips om niet te zweten en een stralende huid in de zomer te krijgen.  

Een stralende huid en niet zweten in de zomer? Bekijk onze 5 tips!

 1. Transpireren

  Klotsende oksels op een hete zomerdag of grote zweetplekken tijdens een festival, overmatig transpireren kan als zeer onprettig worden ervaren. Wij hebben de oplossing voor u. Een anti-transpiratie behandeling met Botox zorgt ervoor dat de zenuw die de zweetklier aanstuurt tijdelijk wordt geblokkeerd. Twee weken na de behandeling zweten uw oksels niet meer en zult u ook geen last hebben van nare luchtjes. 

 2. Uit de zon na fillers

  Heb je vakantieplannen en wil je daarvoor nog een filler behandeling dan is ons advies dit op tijd in te plannen. Na een filler behandeling heeft de huid tijd nodig om te herstellen. Blijf daarom drie dagen uit de zon, mochten de zwelling, roodheid en blauwe plekken na drie dagen nog niet weg zijn raden wij aan langer uit de zon te blijven. Ons advies is om tenminste twee weken voordat u op vakantie gaat een filler behandeling te plannen. Indien er complicaties optreden of u niet tevreden bent dan kan dit tijdens de controleafspraak nog worden besproken en/of verholpen.

 3. Botox tegen rimpels

  Knijp je altijd met je ogen als je in de zon kijkt? Zo ja, dan is dat niet erg voordelig voor de fronsrimpel en de kraaienpootjes. Door een Botox behandeling ontspannen de spieren tijdelijk. Hierdoor krijgt een rimpel geen kans. 

 4. Corona vaccinatie

  Staat uw Corona vaccinatie deze zomer gepland? Dan adviseren wij u twee weken vóór en twee weken ná uw vaccinatie geen filler behandeling in te plannen. Hierdoor vermindert u de kans op het krijgen van bijwerkingen aanzienlijk. Een Corona vaccinatie heeft geen invloed op een Botox behandeling. Lees hier mee over het Corona vaccin en fillers.

 5. Huidbescherming

  Bescherm je huid in de zomermaanden altijd met een zonnebrandcrème, met tenminste SPF30. Zonneschade zorgt voor huidveroudering, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

Ga relaxt, droog en voorbereid de zonnige dagen in en wie weet tot snel bij ons in de kliniek! 

Recommended Posts
4 tips bij het kiezen van een cosmetische kliniek22botox veiligheid body clinic22