CLOSE

Altijd al een strakke kaaklijn gewild of is uw kaaklijn door de jaren heen verslapt? Fillers bieden de juiste oplossing om uw kaaklijn strak te krijgen en meer contour aan te brengen. U hoeft niet onder het mes, geen narcose en u bent vrij snel weer hersteld. Eveneens zijn de kosten voor een kaaklijn verstrakking met fillers vele malen lager dan een operatie bij een plastisch chirurg. Wij nodigen u graag uit om gratis op consult te komen om uw wensen met één van onze artsen te bespreken.

Een strakke kaaklijn

Een foto van uzelf ‘en profil’ vermijdt u en  ook heeft u het gevoel dat de contouren van uw gezicht verdwenen zijn? Als u zich hierin herkent dan hebben wij bij The Body Clinic waarschijnlijk de juiste behandeling voor u. Door veroudering kan het vetweefsel naar het laagste punt zakken. Er kunnen zogeheten ‘hamsterwangen’ ontstaan. Een kaakverstrakking door middel van fillers kan dan voor u de juiste oplossing zijn. Fillers kunnen de kaak versteviging bieden en kunnen meer contour aanbrengen waardoor de kaak er een stuk strakker uitziet.

Kaaklijn verstrakken met hyaluronzuur

Bij The Body Clinic gebruiken wij fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterende en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Door de natuurlijke veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en dus het volume in de huid af. Hoe snel dit gaat, ligt aan onder andere de leefstijl, slijtage en erfelijkheid. De artsen van The Body Clinic gebruiken hyaluronzuur fillers. Dit zijn de meest betrouwbare en veiligste fillers om het verouderingsproces tegen te gaan.

Kaaklijn verstrakken

Bent u nog jong en gewoon niet tevreden over uw kaaklijn dan zijn fillers nog steeds een goede optie. Bij deze behandeling wordt goed gekeken naar de vorm van uw gezicht. Zo worden uw natuurlijke contouren benadrukt en  hersteld. Soms kan een behandeling voor de kaaklijn samen met een kincorrectie tot een nog mooier resultaat leiden. De arts bespreekt samen met u de wensen tijdens het consult. Mocht u direct behandeld willen worden na een consult dan dient u dit aan te geven wanneer u een afspraak maakt bij The Body Clinic. De behandeling wordt zowel in onze kliniek in Amsterdam als in Duiven uitgevoerd.

Vóór een behandeling van uw kaaklijn

Voor de behandeling dient u een medische vragenlijst in te vullen, zodat de arts op de hoogte is van uw gezondheid. Vervolgens worden er foto’s gemaakt. Deze foto’s worden strikt privé gehouden. Daarna wordt het te behandelen gebied ingesmeerd met verdovende creme. Na de behandeling kunt u koelen bij ons in de kliniek om zwelling en blauwe verkleuring tegen te gaan.

Ervaring kaaklijn verstrakken

Yanna: Ik ben eerst op consult geweest om advies in te winnen. De arts begreep mijn idee over mijn kaaklijn heel goed. Vervolgens een afspraak ingepland en behandeld voor fillers in mijn kaak. Ze heeft erg veel kennis van haar vak en probeerde zich goed in te leven in mijn probleem. Bedankt! Ik kom zeker terug

Prijs kaaklijn verstrakken

De prijs voor het verstrakken van uw kaaklijn met fillers is vanaf 500 euro.

Kaaklijn verstrakken Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
kincorrectiemigraine main