CLOSE

Het is mogelijk dat u niet helemaal tevreden bent over de vorm van uw kin. Ook kan het zo zijn dat de contouren van uw kin naarmate u ouder bent geworden zijn veranderd. Daarnaast kunnen er lijnen of deukjes in de kin zijn ontstaan waar u niet blij mee bent. De vorm van uw kin is belangrijk voor de  gezichtscontour. Bij The Body Clinic, kunnen wij u wellicht helpen om weer tevreden te worden over uw kin. Een kincorrectie met botox en/of fillers kan voor u de uitkomst zijn.

Kincorrectie met fillers

Bij kincorrectie denken we vaak aan een chirurgische ingreep onder narcose. Een operatie kost vaak veel geld en daarnaast bent u ook niet in staat om direct weer de dagelijkse bezigheden op te pakken. Door een kincorrectie met fillers uit te voeren heeft u te maken met een veel kortere herstelperiode en is het resultaat vrijwel direct zichtbaar. Tevens zijn de kosten voor een kincorrectie met fillers vele malen lager dan met een operatie.

Kincorrectie met botox

Tijdens uw gratis intake met één van onze artsen legt u uw wensen voor en bespreekt de arts met u of deze te realiseren zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van putjes in de kin dan raad de arts u waarschijnlijk botox aan. De spier in de kin kan als het ware de huid naar binnen trekken waardoor er lijnen en/of putjes in de kin kunnen ontstaan. Door botox in deze spier te injecteren zal de spier ontspannen waardoor u deze samentrekking niet meer kunt maken.

Botulinetoxine

Botulinetoxine is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. The Body Clinic maakt gebruik van het merk Azzalure, Dit wordt via injecties toegediend. Botulinetoxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen.

Strakkere kaaklijn

Mocht u met name de vorm van uw kin niet mooi vinden dan raden wij u een behandeling met fillers aan. Fillers kunnen een bepaald gebied opvullen en meer contour geven. Door middel van fillers kunnen wij naast een kin die bij uw gezicht past ook een strakkere kaaklijn voor u creëren. Hyaluronzuur, de stofnaam voor deze filler, zorgt niet alleen voor volume of meer contour maar verbetert ook de huid. Door meer hydratatie en collageenvorming zal uw huid meer stralen. Soms is een combinatie met fillers en botox de beste oplossing om tot het gewenste resultaat te komen.

Prijs kincorrectie

De prijs voor het herstellen van de contouren van uw kin d.m.v. fillers is vanaf 700 euro.

Ervaring kincorrectie

Kim: Ik had een kincorrectie met fillers bij the body clinic. Van nature heb ik weinig volume in de kin waarbij dit met name opvalt in het profiel van de zijkant. Dankzij de behandeling met fillers een sterke verbetering van het zijprofiel. Verder werd dit verbeterd door ook wat van de filler boven aan de neusbrug te plaatsen. Zeer goed resultaat welke wel 1,5 jaar heeft aangehouden! Fijne sfeer in de kliniek en goed advies.

Kincorrectie Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult op 020-4638668 of via [email protected]

Recent Posts
rimpelsafgangende mondhoeken gallery 3