CLOSE

Lipfillers – wij gaan voor een natuurlijk resultaat!

Wilt u vollere en toch natuurlijk uitziende lippen, dan bent u bij The Body Clinic aan het juiste adres. Heeft u altijd al iets vollere lippen willen hebben, maar bent u bang voor het welbekende ‘duckface effect’ laat u dan adviseren door onze artsen. Lippen opvullen met behoud van de balans in het gezicht is namelijk het uitgangspunt bij The Body Clinic. Mensen vragen of wij ook lip fillers o,5 ml aanbieden. Deze mogelijkheid bestaat er, maar in overleg met de arts. Hieronder leggen wij meer uit over lipfillers.

Lip fillers met hyaluronzuur

Mooi opgevulde lippen geven een jeugdige uitstraling van het gezicht. Lippen zijn vaak een blikvanger en men kan zich eraan storen wanneer deze te dun zijn. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen. Hyaluronzuur fillers bieden hiervoor een oplossing. Ook als er sprake is van  asymmetrie in de lippen kunnen fillers  uitkomst bieden. Door de lippen op een kundige manier op te vullen en goed te luisteren naar de wensen van de klant creëren onze cosmetische artsen bij The Body Clinic vollere maar toch natuurlijk uitziende lippen.
Een lipvergroting biedt ook een uitkomst wanneer u door het ouder worden volume heeft verloren in uw lippen. Helaas kunnen wij het proces van ouder worden niet tegengaan, wel kunnen wij u er weer jonger uit laten zien door uw lippen op te  vullen met hyaluronzuur.

Botox in de lippen?

Kleine, smalle lippen zijn genetisch bepaald. Geen mond is hetzelfde en daarom is het  belangrijk dat u eerst een vrijblijvend consult bij ons inplant zodat u samen met een van onze cosmetische artsen een geheel persoonlijk behandelplan kunt opstellen. Er wordt gekeken naar de verhouding tussen de onder- en bovenlip en tussen lippen en jukbeenderen. Uiteraard kunt u tijdens het consult al uw vragen stellen. Een veelgestelde vraag is bijvoorbeeld: “Kunnen mijn lippen behandeld worden met Botox”. Er is nogal wat verwarring over hoe je vollere lippen kunt krijgen. Botox is een spierverslapper en resulteert dus niet in vollere lippen. Volume is slechts te bereiken met fillers. Met lip fillers op basis van hyaluronzuur kunnen wij zorgen voor natuurlijke, jeugdige en vollere lippen die bij uw gezicht passen.

Na de behandeling van lip fillers

Na een consult is het mogelijk om direct aansluitend  behandeld te worden mits u dit van te voren heeft aangegeven. U dient namelijk van te voren verdoofd te worden met verdovingscrème. Vervolgens worden de lippen gevuld met hyaluronzuur fillers waarbij gebruik wordt gemaakt van ultra dunne naaldjes. Na de behandeling zijn de lippen vaak opgezwollen. Na 2-3 dagen neemt de zwelling af. Het uiteindelijke resultaat van vollere lippen is na 2 weken volledig zichtbaar.

Lip fillers voor en na

Kijk hier voor, voor en na foto’s van een lipfiller behandeling.

Lip fillers prijs

De prijs voor het opvullen van de lippen is 450 euro. Het resultaat is gemiddeld 9-12 maanden zichtbaar.

Lip fillers Amsterdam

U kunt voor lipfillers terecht in onze kliniek in Amsterdam en Duiven. Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
profhilo logoneuscorrectie met fillers