CLOSE

Overweeg jij een neuscorrectie?

U wilt graag iets aan uw neus veranderen, maar een neuscorrectie bij een plastisch chirurg staat u tegen. Gelukkig zijn er nog andere opties om iets aan uw neus te veranderen, zoals een neuscorrectie door middel van fillers. U hoeft niet volledig onder narcose, u heeft niet te maken met een lange hersteltijd, binnen 30 minuten bent u klaar en u heeft direct resultaat.

Scheefstand, een knobbeltje of een deukje in uw neus irriteert u en hier wilt u graag iets aan veranderen. U neus is niet zoals u had gewild. Een bepaalde sport of een ongeluk kan er ook toe hebben geleid dat u niet tevreden bent met uw neus. Een neuscorrectie is vaak door uw hoofd gegaan, maar u vindt de chirurgische ingreep te duur en het brengt te veel risico’s met zich mee. Ook leest u op internet veel negatieve neuscorrectie ervaringen en staat een operatie u dus erg tegen.

Een operatieve neuscorrectie is niet niks. U moet volledig onder narcose en u bent u meestal voor twee weken zeer blauw in uw gezicht. U bent hierdoor genoodzaakt vrij te nemen van uw werk. Ook blijkt het dat er veel negatieve ervaringen over een neuscorrectie zijn te lezen. Na de operatieve neuscorrectie zijn mensen vaak niet direct tevreden en willen daarom het liefst nog een tweede neuscorrectie ondergaan met alle risico’s en kosten van dien.

Neuscorrectie met fillers

Bij The Body Clinic voeren wij een non-operatieve neuscorrectie uit, ook wel een liquid neuscorrectie genoemd. U wordt slechts plaatselijk verdoofd met een verdovingscrème. Er wordt niet gesneden, de neuscorrectie wordt namelijk uitgevoerd met fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterende en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Aan de hand van een zeer dunne naald of een canule wordt de filler in het te behandelen gebied ingebracht. Resultaat is vrijwel direct zichtbaar. Er zal altijd een kleine zwelling optreden, eveneens kunnen er kleine blauwe plekjes zijn, maar dit is goed weg te werken met make-up. U hoeft geen extreem hoge bedragen te betalen om tot de neus te komen die u in gedachten heeft. Binnen een uur loopt u bij ons de kliniek uit met een neus waar u blij mee bent.

Gratis consult neuscorrectie

Voorafgaand aan de behandeling raden wij u aan bij ons langs te komen voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult bepaalt de arts of uw neus geschikt is voor een liquid neuscorrectie. Ook kunt u uw wensen bespreken met één van onze artsen. Uw wensen moeten namelijk wel haalbaar zijn met fillers. We kunnen u niet een compleet nieuwe neus geven met alleen fillers. Een brede neus ineens smal maken is een onmogelijk verzoek. Wel kunnen wij de neus een lift geven om zo een wat hangende neustip op te hogen. Er kan veel worden gerealiseerd met fillers, wel is het u aan te raden om eerst op consult te komen. Een operatieve neuscorrectie is zeker niet de enige uitkomst om uw neus te maken zoals u wilt. Bovendien zijn de neuscorrectie ervaringen met fillers vele malen beter.

Na de liquid neuscorrectie raden wij u aan het gebied te koelen met een coldpack. Wij zullen u deze geven bij ons ons de kliniek. Ook is direct contact met felle zon af te raden en dient u geen gebruik te maken van de zonnebank, sauna of intensieve gezichtsbehandelingen.

Afspraak maken in onze kliniek in Amsterdam of Duiven

U kunt voor een neuscorrectie terecht in onze kliniek in Amsterdam en Duiven.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​[email protected]​.

Recent Posts
breed neuscorrectiecosmetische kliniek botox filler body clinic