CLOSE

Door het verouderingsproces neemt het collageen in de huid af en ontstaan er rimpels en een verslapte huid. Dit geldt ook voor de oorlellen. U kunt door het veelvuldig dragen van oorbellen  en de combinatie met het ouder worden oorlellen hebben gekregen die niet bij u passen. Door een behandeling met fillers worden de oorlellen weer steviger en minder gerimpeld.

Oorlelcorrectie met fillers

Fillers kunnen een gebied dat zijn stevigheid heeft verloren weer herstellen. Naast het opvullen zetten fillers op basis van hyaluronzuur het gebied aan tot collageen vorming. Bij The Body Clinic gebruiken wij alleen tijdelijke fillers. Vroeger werd er gebruik gemaakt van permanente fillers en van siliconen. Permanente fillers zijn echter niet te corrigeren en dus ook niet op te lossen. Tegenwoordig maken we daarom in Nederland gebruik  van tijdelijke fillers. Deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel. Bij The Body Clinic werken wij alleen met A-merken hyaluronzuur, zoals Restylane, Teosyal of Saypha. Met deze hyaluronzuren zijn al  miljoenen behandelingen uitgevoerd en ook de veiligheid op langere termijn is bewezen.
Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam zelf voorkomt en een hydraterend en collageen stimulerend effect heeft op de huid. Door de natuurlijke veroudering neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en dus het volume in de huid af. Hoe snel dit verloopt, ligt aan onder andere de leefstijl, slijtage van de huid en erfelijkheid.

Streepjes in uw oorlel

Door het verlies van volume in de oorlel ontstaan er streepjes in de huid. Hierdoor lijkt het alsof uw oorbelgaatje is uitgescheurd. Dit kan als zeer storend ervaren worden. Door een filler behandeling kunnen wij uw oorlel weer stevigheid bieden. De lijntjes zullen verdwijnen en uw oorlel ziet er weer steviger uit.

Voor de oorlelcorrectie behandeling

U hoeft voor deze oorlelcorrectie niet onder het mes, er wordt niet gesneden en u zit achteraf dus ook niet met hechtingen. Voorafgaand aan de fillers behandeling vult u bij ons in de kliniek een medische vragenlijst in zodat wij op de hoogte zijn van uw gezondheid. Hierna worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied. Samen met uw arts bespreekt u dan uw wensen en de arts legt u vervolgens uit welke behandeling zal plaats vinden en welk merk filler hiervoor geschikt is. Na de foto’s wordt uw oorlel ingesmeerd met verdovende crème. Deze crème laten wij 30 minuten intrekken waarna de arts u binnen laat voor de behandeling.

Oorlelcorrectie behandeling

Door middel van zeer kleine injectienaaldjes wordt de filler in het te behandelen gebied ingespoten. De oorlel kan na de behandeling gezwollen, rood en eventueel een beetje blauw zijn. U kunt bij ons in de kliniek koelen om zwelling en blauwverkleuring tegen te gaan. Na de behandeling kunt u gerust uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Na een oorlelcorrectie behandeling

Na ongeveer twee weken komt u terug voor een controle afspraak om het resultaat te bekijken en eventueel bij te behandelen waar dat nodig is.

Ervaring oorlelcorrectie

Anneke: “Ik durfde mijn haar nooit vast te doen omdat ik het streepje in mijn oor lelijk vond. Dit bleek niet te zijn doordat ik vroeger zware oorbellen droeg maar doordat het dubbel klapt als ik slaap. Doordat het is opgevuld heb ik weer een mooi gaatje.”

Oorlelcorrectie Amsterdam

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
migraine mainbotox voorhoofd