Filler behandeling tegen wallen onder je ogen

“Ik zie er moe uit, maar ik ben niet moe, wat is er tegen wallen onder de ogen te doen?” Dit is een vraag die we vaak horen bij The Body Clinic. Indien u zich in deze vraag herkent en wallen wegwerken een dagelijkse bezigheid is geworden dan raden wij u aan om eens langs te komen voor een vrijblijvend consult in onze kliniek in Amsterdam of Duiven. Wellicht kan een filler behandeling tegen wallen onder de ogen uitkomst bieden. Ook voor wallen onder de ogen bij een man kan je bij ons terecht.

Hyaluronzuur filler

Allereerst is het noodzakelijk om samen met een van onze deskundige artsen te gaan kijken naar de oorzaak van de donkere kringen / wallen onder uw ogen. Wanneer uw wallen niet overmatig vocht vasthouden en er zich niet te veel losse huid onder uw ogen bevindt, dan kan een behandeling met hyaluronzuur fillers een uitkomst bieden.

Na een uitgebreid gesprek met één van de artsen van The Body Clinic over de mogelijke oorzaken van de donkere kringen / wallen onder uw ogen wordt er een duidelijk behandelplan opgesteld. Indien mogelijk wordt u vervolgens behandeld met de hyaluronzuur filler (dit kan Restylane zijn of Teosyal). Na de behandeling zult u er een stuk minder vermoeid uitzien en heeft u een frissere blik.

Risico’s behandeling tegen wallen onder ogen

Uiteraard krijgen wij vaak ook de vraag of fillers onder de ogen gevaarlijk zijn. Elke filler behandeling brengt risico’s met zich mee maar deze zijn tegenwoordig zeer klein. Tien jaar geleden was dit gebied nog moeilijk te behandelen, maar inmiddels zijn er prachtige natuurlijke resultaten te behalen. Door de filler aan de brengen met een canule is er minder risico op blauwe plekken en heeft u een snel herstel. Een voordeel van hyaluronzuur ten opzichte van andere tijdelijke fillers is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie zeer klein. Eveneens kan deze filler, indien nodig, worden opgelost.

Na de behandeling wallen wegwerken

Na de behandeling voorzien wij u van coldpacks om het behandelde gebied verkoeling te bieden om zodoende zwelling en blauwe plekjes tegen te gaan. De hersteltijd van deze behandeling verschilt echter per persoon. Sommige mensen kunnen dezelfde dag weer aan het werk terwijl anderen gedurende 2-4 dagen nog last hebben van zwelling. Wij raden u aan om de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied te voorkomen. Gebruik dagelijks een sunblock met minstens SPF 30.

Veel van onze klanten vertellen ons lang te hebben gezocht naar dè oplossing voor wallen / donkere kringen onder de ogen. Deze zoektocht eindigt bij The Body Clinic. Wallen wegwerken en continue de vraag krijgen of je moe bent, zijn nu verleden tijd. Onze klanten lopen de deur uit met een uitgeruste blik dankzij de behandeling van hun wallen met een hyaluronzuur filler.

De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG.

Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
profhilo logolipfillers