10

Josephine

Ik had er nog niet eerder van Profhilo gehoord maar ik ben zeer tevreden. Goede uitleg van de arts. Erg vriendelijk. Resultaat ben ik zeer over te spreken.

10

Maarten

Ik heb bij deze kliniek een behandeling gehad met botox. Perfect resultaat, goede arts met deskundig advies en mooie kliniek.

10

Linda

Deze kliniek en arts zijn helemaal top, goede info, behandeling en resultaat. Erg blij mee met de behandeling onder de ogen en zeker een aanrader voor ieder die een behandeling overweegt.

10

Cris

Very professional, kind and calm doctor Dikrama. Very natural and pretty result with my nose filler. I Will be back soon for more!

9.6

Anoniem

Artsen geven een reëel en deskundig advies. Less is more. Het is een prettige ongedwongen sfeer waarin je de juiste beslissing kan nemen. Artsen zijn zeer deskundig en gebruiken A- merken. De [...]

10

Anoniem

Fijne prettige sfeer. Consult deskundig en adviserend. Behandeling pijnloos en snel met een nazorg gesprek. Resultaat duidelijk te zien. Heel blij mee.

10

Leroy

Ik kom hier al enige tijd voor behandeling tegen overmatig transpireren. Een snelle en daadkrachtige oplossing door injecties met botox. Hierna maanden geen last meer van zweten en de daarbij [...]

Agnes

Perfecte jukbeenderen behandeling, pijnloos, mooi resultaat en hele vriendelijke arts. Ik zal deze kliniek zeker aanbevelen bij mijn vrienden.

8.0

Anoniem

Inmiddels al enige tijd klant en de botox behandelingen voor mijn frons, kraaienpootjes en voorhoofd voldoen aan de verwachting die men kan hebben

10

E.

Ik vind dit een zeer goede kliniek, met deskundige arts en vriendelijke assistente. Goede resultaten bij mijn kin, dus heel erg tevreden!