10

Anoniem

Zo goed geholpen zeer deskundige arts weet wat ze doet .ga hier zeker terug . De goede uitleg .geen last na de behandeling en is prachtig geworden. De arts geweldig Monique is een zeer goede arts [...]

10

Jeff

Werd goed naar mijn wensen geluisterd. Erg vriendelijk. Heel erg blij met het eindresultaat van de liquid facelift. Zou het zeker weer doen.

9.5

Jenny

Voelde mij op mijn gemak bij Petra Dikrama. Mijn jukbeenderen zijn eindelijk zichtbaar. Erg blij met het eindresultaat. Dankjewel!

8.3

Anoniem

Pijnloze behandeling van de frons met een deskundige behandelaar die naar het geheel kijkt. Ik ben heel blij met de resultaten.

9.9

Tino

Voor het eerst Profhilo gedaan. Petra heeft de behandeling en verwachtingen zeer goed uitgelegd. Ik ben zelf rond de 30 en wil dit graag vanaf gaan bijhouden. Over 4 weken kom ik terug voor mijn [...]

9.9

Caitlin

Geweldige kliniek, arts en behandeling van mijn lippen en jukbeenderen. Ik ben hier al jaren een zeer tevreden klant. Zeer deskundig, vriendelijk en laagdrempelig.

10

Vivienne

Fijn en duidelijk consult met de arts. Duidelijke voorlichting. Goede nabehandeling. Mooi resultaat. Zou het mijn vrienden aanraden hier te komen voor behandeling fillers.

9.9

Bianca

Ik vind de Body Clinic een zeer goede kliniek, met een hele fijne en professionele arts. Prettige ontvangst, duidelijk consult en goede behandeling met een perfect resultaat van mijn neuscorrectie.

10

Anoniem

Aardig professioneel personeel, luistert goed naar de wens van de klant. Goed professioneel advies en houdt rekening met een natuurlijk resultaat van mijn behandeling tegen acne littekens.

10

Francis

Everything was clean and sterilized. Treatment was very fast and during my scheduled appointment time.