10

Saskia

Bij de body clinic staat kwaliteit voorop! Arts Monique is zeer deskundig en geeft goed advies. Traangootjes laten opvullen die ik alleen de body clinic toevertrouw!

10

Anoniem

Ben al 6 x behandelingen botox voor de frons, kraaienpootjes en voorhoofd hier geweest en was ik ook naar andere geweest maar blijf kom ik terug naar dr. Body clinic . Super goed.

9.7

Luna

Monique is enorm deskundig, attent en denkt mee. Behalve dat ze je op je gemak stelt zal ze nooit een onnodige behandeling doen. Deskundigheid gaat boven commercie! En ze zijn zeer deskundig en [...]

10

Anoniem

Goede arts, vertrouwd en heel deskundig! Deze clinic is absoluut aan te raden voor iedereen. Ik ben zeer tevreden met mijn botox behandeling in de kin.

10

Anoniem

Zeer tevreden over mijn botox behandeling in de frons en voorhoofd, goed geïnformeerd en behandeld . De arts neem de tijd en luistert heel goed naar je wensen en dat vind ik heel fijn.

10

Anoniem

Het goede vertrouwen wat deze kliniek uitstraalt en de gastvrijheid van de medewerkers. En niet te vergeten de nazorg. Ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling

10

Sanne

Ik ben op 30 juli bij Monique geweest voor lipfillers. Zo enorm blij met het resultaat. Ze doet het heel natuurlijk en neemt je rustig door de behandeling mee. Een hele lieve en kundige vrouw. [...]

10

Anoniem

Ik ben zeer blij en tevreden met mijn behandeling, de arts en de kliniek. Ben hier geweest voor mijn neus-lippenplooi (lijnen bij mijn neus/mond) en ben er enorm door opgeknapt.

9.6

Chris

Goede, nette kliniek op een mooie en goed bereikbare locatie. De botox tegen overmatig transpireren werkt nu al drie maanden heel goed.

9.6

Anoniem

Ik vind The Body Clinic een zeer prettige kliniek. Het heeft een rustige uitstraling en er wordt altijd goed naar mijn wensen geluisterd. Ik laat mijn frons en kraaienpootjes altijd met botox [...]