CLOSE

Philart Eyes

Dé injectable voor rondom de ogen

Wat is Philart Eyes?

Philart Eyes is een anti-agingbehandeling die de huidkwaliteit rondom de ogen verbetert. Wat deze behandeling uniek maakt is dat nooit eerder een injectable zo dicht rondom de ogen kon worden gedaan geplaatst. De werkzame stof van de Philart Eyes injectable is polynucleotiden. Deze stof zet de huid aan tot het aanmaken van collageen, hyaluronzuur en elastine, dit verbetert de huidkwaliteit en -structuur, wat resulteert in een frisse, jeugdige uitstraling. De Philart Eyes behandeling is goed voor zowel de jonge als rijpere huid.

Wat is Philart Eyes?

Philart Eyes is een anti-agingbehandeling die de huidkwaliteit rondom de ogen verbetert. Wat deze behandeling uniek maakt is dat nooit eerder een injectable zo dicht rondom de ogen kon worden gedaan geplaatst. De werkzame stof van de Philart Eyes injectable is polynucleotiden. Deze stof zet de huid aan tot het aanmaken van collageen, hyaluronzuur en elastine, dit verbetert de huidkwaliteit en -structuur, wat resulteert in een frisse, jeugdige uitstraling. De Philart Eyes behandeling is goed voor zowel de jonge als rijpere huid.

 • Wallen onder ogen gallery 1
 • Wallen onder ogen gallery 2
 • Wallen onder ogen gallery 3
 • wallen gallery 4
 • Wallen onder ogen gallery 5
 • Wallen onder ogen gallery 6

Waarom een Philart Eyes behandeling?

Als u last heeft van beginnende huidverslapping rondom de ogen waardoor u bijvoorbeeld kraaienpootjes of fijne lijntjes ervaart, is Philart Eyes een goede optie voor u. Het resultaat is natuurlijk, omdat het verouderingstekens vermindert en de huidkwaliteit en -structuur verbetert, zonder dat er volume aan uw gelaat wordt toegevoegd. Dit product is speciaal ontworpen zodat de formule direct afgebroken wordt in het lichaam en er ook geen vocht wordt vastgehouden, wat perfect is voor een behandeling rondom de ogen.

  • Verbetering van de huidkwaliteit en -textuur
  • Vermindering fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Stimuleert aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine
  • Wordt direct afgebroken door het lichaam

Polynucleotiden in Philart Eyes

Philart Eyes bestaat uit polynucleotiden die in de huid geïnjecteerd worden. Polynucleotiden stimuleren de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam, wat Philart Eyes een regeneratieve behandeling maakt. Dit regeneratieve proces zorgt voor de productie van collageen en elastine. Dit zijn eiwitten die zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. In ziekenhuizen worden polynucleotiden al ruime tijd gebruikt voor onder andere weefselherstel en vernieuwing van huidcellen.

De Philart Eyes behandeling

Het is voor deze behandeling van belang dat u geen make-up of mascara draagt. Voorafgaand aan de behandeling zal onze assistente verdovende crème aanbrengen op het te behandelen gebied. Nadat uw gezondheid in kaart is gebracht, foto’s zijn genomen en de behandelovereenkomst is ondertekend, kan de behandeling van start gaan. De arts zal Philart Eyes injecteren rondom de ogen om daar de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren.

Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig
Verdoving: Ja, crème
Duur: 30 minuten
Pijn (0-10): 4
Veiligheid: Uiterst veilig voor mensen zonder visallergie
Product: Polynucleotiden
Duurzaamheid: 4 – 6 maanden

Natuurlijk resultaat met Philart Eyes

Philart Eyes is bijzonder omdat het een van de weinige middelen is die zo dicht rondom de ogen gebruikt mag worden. Dit maakt het een ideale oplossing voor volumeverlies rondom de ogen, of bijvoorbeeld kraaienpootjes. De behandeling is gemaakt van polynucleotiden, deze zijn afgeleid van DNA-extract van zoetwatervissen. Polynucleotiden stimuleren de huidvernieuwing en helpen bij het natuurlijke herstelproces van de huid. Dit houdt in dat er sprake is van natuurlijke huidverjonging. Philart Eyes ondersteunt de natuurlijke processen van de huid, met subtiele, maar merkbare verbeteringen als resultaat.

Philart Eyes in combinatie met een Wallenbehandeling

Philart Eyes is een goede optie in combinatie met een traangootfiller, die het volume onder de ogen opvult, maar niet zo dicht rondom de ogen kan worden geïnjecteerd als Philart Eyes. De combinatie van traangootfiller en de verbeterde huidkwaliteit rondom de ogen, door Philart Eyes, zorgt voor een algehele frisse en uitgeslapen oogopslag.

Wat te doen voor en na de Philart Eyes behandeling

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling plannen we altijd eerst een consult met u om te kijken of u in aanmerking komt voor de Philart Eyes behandeling. Vermijd een paar dagen voor de behandeling overmatige blootstelling aan de zon en agressieve huidproducten, zoals peelings of zuren. Op de dag van de behandeling dient u géén make-up of mascara te dragen. Tevens dient u 30 minuten voor de behandeling aanwezig te zijn zodat er een verdovende crème kan worden aangebracht op het te behandelen gebied.

Na de behandeling

Tot minimaal 12 uur na de behandeling dient u het behandelde gebied niet aan te raken, niet te reinigen en er geen make-up op aan te brengen. Vermijd de eerste week na de behandeling zonblootstelling en gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF om de huid te beschermen. Houdt u ten alle tijden aan de nazorg instructies die onze arts met u heeft gedeeld.

Hersteltijd

De hersteltijd van een Philart Eyes behandeling is kort, echter kan het drie tot vier weken duren voordat u resultaten ziet van de Philart Eyes behandeling. Direct na de behandeling kunnen er lichte roodheid, zwelling of blauwe plekjes rond het behandelde gebied ontstaan, deze bijwerkingen zijn normaal gesproken van korte duur. Over het algemeen kunt u binnen 48 uur na de behandeling weer volledig uw dagelijkse routine oppakken.

Duur resultaat

Het resultaat van de Philart Eyes behandeling houdt over het algemeen 4 tot 6 maanden aan. In deze periode ervaren veel cliënten zichtbare verbeteringen aan de huid. Dit is onder andere ook afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en algemene huidconditie. Voor het behouden van de resultaten op langere termijn kan het aanbevolen zijn om periodieke onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

Gratis Intake Philart Eyes

The Body Clinic biedt u, voorafgaand aan een Philart Eyes behandeling, een kosteloos consult met een arts aan. Voor ons is het belangrijk dat u een tevreden cliënt wordt. Wij zijn niet voor niets al jaren de best beoordeelde kliniek van Nederland. Uw verwachtingspatroon wordt in kaart gebracht, mogelijkheden en onmogelijkheden besproken en uiteindelijk krijgt u een eerlijk en op uw situatie toegesneden advies.

Veiligheid van Philart Eyes

Philart Eyes is een van de veiligste behandelingen die zo dicht rondom de ogen ingezet kan worden. Polynucleotide, de werkzame stof in Philart Eyes, is ontwikkeld op basis van klinische studies en wordt al jaren gebruikt in ziekenhuizen voor weefsel-, wond-, en huidherstel. De stoffen die in de Philart Eyes formule zitten zijn biocompatibel, wat betekent dat ze goed worden verdragen door het lichaam. Dit brengt een laag risico op allergische reacties met zich mee. De polynucleotiden worden gewonnen uit zoetwatervissen, dit maakt de Philart Eyes behandeling ongeschikt voor iemand met visallergie. De behandeling is niet-chirurgisch, wat het risico op complicaties zoals infecties of littekens minimaliseert.

Prijzen Philart Eyes

Behandeling Prijs
Philart Eye 1 x 2ml € 350
Philart Eye 2 x 2ml € 675
Philart Eye 3 x 2ml € 1000

FAQ

Hoe werkt de Philart Eyes behandeling?

Philart Eyes bestaat uit polynucleotiden die in de huid geïnjecteerd worden. Deze stimuleren de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam, wat Philart Eyes een regeneratieve behandeling maakt. Dit regeneratieve proces zorgt voor de productie van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn eiwitten die zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. In ziekenhuizen worden polynucleotiden al erg lang gebruikt voor onder andere weefselherstel en vernieuwing van huidcellen.

Is Philart Eyes veilig?

Ja, Philart Eyes is een veilige behandeling. De polynucleotiden worden gewonnen uit zoetwatervissen, dit maakt de Philart Eyes behandeling ongeschikt voor iemand met visallergie. De polynucleotiden zijn daarom natuurlijk en de Philart Eyes is een niet-invasieve behandeling. Klinische studies hebben aangetoond dat de Philart Eyes behandeling zeer goed wordt verdragen en afgebroken door het lichaam, waardoor er een laag risico op bijwerkingen is bij deze behandeling.

Wat zijn de voordelen van Philart Eyes?

Philart Eyes stimuleert de fibroblasten in de huid en als deze actiever worden stimuleren zij op hun beurt de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Dit kan helpen om wallen en hangende oogleden te verminderen. De polynucleotiden bevorderen daarbij ook celregeneratie waardoor fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen minder zichtbaar worden.

Hoe lang duurt het voordat je het resultaat ziet van Philart Eyes?

Binnen enkele weken zullen resultaten van de Philart Eyes behandeling zichtbaar worden. De huidverbetering kan 4 tot 6 maanden aanhouden, afhankelijk van individuele factoren als huidtype en leeftijd.

Hoeveel Philart Eyes behandelingen zijn er nodig?

Een volledige Philart Eyes behandeling bestaat meestal uit twee tot drie sessies, met ongeveer een maand tussen elke sessie. Om de resultaten nog langduriger te behouden kan het gewenst zijn onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Filler behandelingen

 • Jukbeenderen
 • Kaaklijn
 • Rimpels bovenlip
 • Lippen opvullen
 • Liquid facelift
 • Mondhoekplooi
 • Neuscorrectie
 • Neus - lippenplooi
 • Acne littekens verwijderen
 • Slapen opvullen
 • Wallen onder de ogen verwijderen
 • Wangen opvullen
 • Kincorrectie
 • Oorlelcorrectie