CLOSE

Croma Saypha

Natuurlijke hyaluronzuur filler

Saypha

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen én uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, wordt het gehalte hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Het huidvolume neemt af en de harmonie van het gezicht verandert. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn met een Saypha filler (voorheen Princess).

Saypha

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen én uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, wordt het gehalte hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Het huidvolume neemt af en de harmonie van het gezicht verandert. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn met een Croma Saypha filler (voorheen Princess).

 • juvederm gallery 2
 • lipfillers
 • juvederm gallery 4
 • rokerslijntjes
 • juvederm gallery 1
 • juvederm gallery 3

Waarom een filler behandeling met Saypha van Croma

Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor Hyaluronzuur-fillers. Saypha® kan op meerdere plekken in het gezicht gebruikt worden voor een natuurlijk ogend resultaat.

Saypha® is ideaal om

 • rimpels en plooien te corrigeren
 • lippen op te vullen
 • de contouren van uw gezicht te modelleren en te vormen
 • uw huid te hydrateren en voller en jonger te maken
 • de stevigheid en elasticiteit van uw huid te verbeteren

Bij ons in de kliniek gebruiken we Saypha Volume en Saypha Lidocaine (lippen).

saypha volume saypha filler lidocaine

De behandeling

Een behandeling met Sayhpa® van Croma (voorheen Princess) is een niet-chirurgische behandeling om volumeverlies tegen te gaan. De hersteltijd is minimaal en u ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Afhankelijk van uw huid, persoonlijke wensen en verwachtingen kiest uw behandelend arts de Saypha® injectable die voor u het meest geschikt is. Het hyaluronzuur van Saypha® lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom zijn er voorafgaand aan de behandeling geen allergietesten nodig. De procedure is snel en eenvoudig: de behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kunt u met een stralend uiterlijk meteen weer uw dagelijkse activiteiten oppakken.

Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 15 – 30 minuten
Pijn (0-10): Gemiddeld 3
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Natuurlijk resultaat

De artsen van The Body Clinic gebruiken tijdens de eerste behandeling liever iets minder van het product, om vervolgens tijdens de gratis controleafspraak een zogenaamde touch-up uit te voeren. Zo kunnen wij u het beste en meest natuurlijke resultaat garanderen. Saypha is een hyaluronzuur; deze stof zorgt voor natuurlijke hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen  en heeft zo een verbeterend effect op de huid. U krijgt bij uw afspraak altijd een eerlijk advies en een behandelplan op maat. Onze filosofie is dat voor jeugdige vormen en een fris voorkomen gaan– zonder extravagante effecten. U wilt er immers beter uitzien, niet anders. Dat is onze kracht. Less is more.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Ons advies is om een half uur voor uw behandeling met een Saypha filler aanwezig te zijn. Wij brengen dan een verdovende crème aan op het te behandelen gebied.  Wij geven u de volgende tips om blauwe plekken te voorkomen: U kunt vijf dagen voor de behandeling Arnica druppels  innemen (max. dosering). Gelieve te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook raden wij u aan 48 uur voor een Saypha (Croma) behandeling geen alcohol te gebruiken. Stop één week voor de behandeling, eventueel in overleg met uw arts, met bloedverdunnende medicatie zoals Naproxen, Ibuprofen of Aspirine.

Na de behandeling

U kunt het gebied direct na een behandeling met Saypha koelen. De koelelementen worden verstrekt door onze artsen. Voorkom de eerste week zonnestraling (ook geen zonnebank of sauna). Gebruik dagelijks een zonnefactor met minimaal 30 SPF. In de eerste twee weken na de behandeling adviseren wij u geen behandeling bij de schoonheidsspecialist te ondergaan. Na twee weken zien wij u graag terug in onze kliniek voor een controle afspraak.

Hersteltijd

Hoewel er in veel gevallen niets te zien is na een behandeling met Saypha, kan er toch enige zwelling optreden. Uiteraard heeft u meer kans op zwelling als er grotere volumes zijn ingespoten. Dit kan enkele dagen duren. Naast de zwelling kunnen er ook blauwe plekjes ontstaan. Deze kunt u enkele uren na de behandeling camoufleren.

Duur resultaat

Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer twee weken zichtbaar. Daarna lost de Saypha filler langzaam op. Na gemiddeld 12 maanden kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden.

Gratis Intake

The Body Clinic biedt u, voorafgaand aan de behandeling van uw keuze, vrijblijvend en kosteloos een consult met één van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies. Indien gewenst, kunt u nog dezelfde dag behandeld worden met een Saypha (Croma) filler.

Veiligheid

Saypha is een uiterst veilige hyaluronzuur-filler, die al lange tijd op de markt is en waarvan de veiligheid ook op de lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur is dat het van nature ook in de huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een (allergische) reactie uiterst klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden opgelost met Hyason, een oplosvloeistof. Na het inspuiten van deze vloeistof zal Saypha binnen enkele dagen oplossen.

Prijzen

Behandeling Saypha Prijs
Hyaluronzuur behandeling vanaf € 450

FAQ

Worden het consult en de behandeling altijd uitgevoerd door een arts?

Ja zowel de intake als de behandeling worden door dezelfde arts uitgevoerd. Onze artsen zijn BIG geregistreerd en zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Krijg ik bobbels van een Saypha filler?

Direct na behandeling kunt u last hebben van kleine oneffenheden, maar deze zullen binnen enkele dagen verdwijnen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er altijd de mogelijkheid om deze oneffenheid op te lossen.

Welke Saypha fillers gebruiken jullie?

Wij gebruiken Saypha Volume en Saypha Lidocaine. Deze fillers zijn van Croma Pharma en er zijn al meer dan 40 miljoen fillers verkocht van dit merk.

Mag ik na een Saypha behandeling in de zon?

Nee, wij raden het gebruik van zonnebank en directe blootstelling aan zonlicht in de eerste week na de behandeling af ter voorkoming van verkleuring in het behandelde gebied. In de eerste week kunt u dagelijks een hoge zonnefactor (minimaal SPF 30) gebruiken.

Kan ik na een behandeling met Saypha weer direct aan het werk?

De meeste mensen herstellen snel en kunnen de volgende dag weer aan het werk. Of u direct weer aan het werk kunt, ligt aan een aantal factoren : uw eigen gevoeligheid voor blauwe plekken en zwelling, het aantal ml filler en ten slotte of u de regels om blauwe plekken te voorkomen heeft nageleefd. Neemt u daarom voor de zekerheid een aantal dagen vrij, als u nog nooit eerder met fillers behandeld bent.

Ik ben onder de 18 jaar, mag ik behandeld worden?

Nee, in Nederland is het verboden om een cosmetische behandeling te laten uitvoeren onder de 18 jaar, ook niet met toestemming van de ouders. Vanaf 18 jaar kunt u terecht voor een eerlijk en weloverwogen advies.

Ik lees dat een Saypha filler op basis van hyaluronzuur is, wat houdt dit precies in?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur bevindt zich in het bindweefsel, zenuwweefsel en in de huid en zorgt ervoor dat de huid veerkrachtig en soepel blijft. Door het normale verouderingsproces wordt de huid minder gehydrateerd en het volume in het gezicht neemt af. Uiteindelijk breekt het lichaam de filler binnen een jaar weer af. Een groot voordeel van hyaluronzuurfillers is dat deze actief kunnen worden opgelost.

Wanneer mag ik niet behandeld worden?

Wij behandelen geen cliënten onder de 18 jaar en geen vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Is een behandeling met Saypha pijnlijk?

Wij raden u aan om een half uur voor de afspraak aanwezig te zijn voor het aanbrengen van een  verdovende creme. Ook zit er in de filler zelf lidocaine (verdoving), zodat u zo comfortabel mogelijk behandeld kunt worden. Geheel pijnloos is de behandeling echter niet.

Voor welke gebieden kan ik behandeld worden met Saypha?

Wij gebruiken een Saypha (Croma) filler voor bijna alle gebieden in het gezicht. De arts zal u tijdens het consult informeren of Saypha de juiste filler is voor u en welke hoeveelheden er nodig zijn.

Wat is de duurzaamheid van een behandeling met Saypha?

De duurzaamheid van een filler behandeling met Saypha is per persoon verschillend aangezien elk  lichaam anders reageert op een filler. De gemiddelde duur van het resultaat is ongeveer een jaar.

Wat kost een behandeling met Saypha? Kan ik in termijnen betalen?

Een behandeling met een Saypha is er vanaf 450 euro. Helaas kunt u bij The Body Clinic niet in termijnen betalen. U kunt bij ons direct na de behandeling contant, met pin of met creditcard betalen.

Waar kan ik behandelt worden met een Saypha filler?

U kunt bij een van onze artsen terecht in onze kliniek in Amsterdam Zuid of in Duiven (vlakbij Arnhem). Voor een gratis consult  kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668 of via [email protected].

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Products

 • Azzalure
 • Hyaluronzuur
 • Juvederm
 • Princess
 • Radiesse
 • Restylane
 • Sculptra
 • Teosyal