CLOSE

Restylane Skinboosters™

Huidverbetering

Mirthe van der Putten arts the body clinic

De informatie op deze pagina is medisch getoetst door
Drs. Mirthe van der Putten

Wat houdt de behandeling Restylane Skinboosters™ in?

restylane logo

Restylane Skinboosters™ zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid  daar waar dat het meest nodig is. Het product Restylane Vital (Skinbooster) zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Wat houdt de behandeling Restylane Skinboosters™ in?

restylane logo

Restylane Skinboosters™ zorgt voor verbetering van de huidkwaliteit. Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur. Skinboosters zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid  daar waar dat het meest nodig is. Het product Restylane Vital (Skinbooster) zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

 • liquid facelift gallery 1
 • liquid facelift gallery 6
 • liquid facelift gallery 2
 • liquid facelift gallery 5
 • liquid facelift gallery 3
 • liquid facelift gallery 4

Waarom een Restylane Skinboosters™ behandeling?

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de hydrobalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. Restylane Skinboosters™ maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren.

Werking
 • Langdurig diep hydrateren van de huid
 • Hydrobalans herstellen
 • Vermindering van oneffenheden en lijntjes
 • Soepele, gladde huid
 • Vermindering littekens acne of zon beschadiging
Gebieden
 • Het gezicht
 • De hals
 • De lippen
 • De handen
 • Het decolleté

De behandeling

Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen. Restylane Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Voor optimaal resultaat zijn er twee behandelingen nodig, de tweede behandeling is vier weken na de eerste behandeling. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. De prijzen die vermeld worden in de video’s kunnen afwijken van onze huidige prijzen.

Voorbereiding: 30 minuten voor de behandeling aanwezig zijn
Verdoving: Ja, creme
Duur: 20 minuten
Pijn (0-10): 4
Product: Hyaluronzuur
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: +/- 12 maanden

Over hyaluronzuur

Bij een Skinbooster behandeling van Restylane gebruiken we hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en  een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt het voor elasticiteit en stevigheid. Naarmate we ouder worden, neemt echter de hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af. Dat kan leiden tot een doffe en/of droge huid.

Voor wie is Restylane Skinboosters™ geschikt?

Restylane Skinboosters is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door de zon beschadigde huid, is Restylane Skinboosters een geschikt product.

Natuurlijk resultaat

Restylane Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd aan het gezicht, is het grote voordeel van skinboosters dat ze de huid verjongen en hydrateren. Het hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid. Het subtiele volume, geeft u een “natural lift” van het gezicht, met behoud van uw natuurlijke contouren.

Voor en na foto’s

Wat te doen voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Ons advies is om 30 minuten voor de Restylane Skinbooster behandeling te komen, zodat wij bij u Emla creme (verdovende creme) kunnen aanbrengen. Om blauwe plekken te voorkomen: U kunt vijf dagen vóór de behandeling beginnen met Arnica druppels. Het is aan te raden om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie. Ook gelieve geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken, zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen (dit laatste eventueel na overleg met uw arts). Gelieve 48 uur vóór de behandeling geen alcohol te nemen.

Na de behandeling

De eerste week na de Restylane Skinbooster behandeling graag zonnestraling vermijden. Ons advies is dagelijks een zonnefactor (min. SPF30) te gebruiken. Wij raden het gebruik van de sauna of zonnebank af in de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u om twee weken geen schoonheidsbehandeling (zoals scrub, peeling etc) te ondergaan.

Hersteltijd

Er kan over het hele gebied na een Restylane Skinbooster behandeling zwelling en blauwe plekken optreden. Deze zwelling trekt na enkele dagen weg. De duur van de zwelling en blauwe plekken is per persoon verschillend. Bij de ene persoon trekt het na 3-5 dagen weg en bij de ander kan het iets langer duren. Ieder lichaam reageert immers anders na een behandeling.

Duur resultaat

Het resultaat van een Restylane Skinbooster behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig.

Gratis Intake

The Body Clinic biedt bewust de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met onze kliniek. Wij bieden u de mogelijkheid voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek met een van onze artsen. Dit gesprek dient niet alleen ter kennismaking met uw behandelend arts, maar ook worden belangrijke aspecten zoals hersteltijd, leefregels voor en na de behandeling en mogelijke alternatieve behandelingen met u besproken. Nadat er foto’s zijn gemaakt, uw gezondheid in kaart is gebracht en u onze arts toestemming hebt gegeven voor de Restylane Skinbooster behandeling, kunt u indien gewenst dezelfde dag nog behandeld worden.

Veiligheid

Hyaluronzuur wordt al jarenlang voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt. De doeltreffendheid en veiligheid van hyaluronzuur zijn reeds bewezen in vele klinische proeven. De hyaluronzuur-formule die gebruikt wordt in Restylane Skinboosters is gebaseerd op het meest gedocumenteerde injecteerbare, niet-dierlijke hyaluronzuur ter wereld: Restylane. Restylane is inmiddels een merk van internationale allure dat sinds 1996 16 jaar onderzoek en met trots meer dan 15 miljoen behandelingen op zijn naam heeft staan.

Prijzen

Behandeling Prijs
Restylane Vital Skinbooster 1 ml € 425

Voor een optimaal resultaat zijn er twee behandelingen nodig, de tweede behandeling is vier weken na de eerste behandeling.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Overige behandelingen