Afspraak maken

Herhaalbehandeling

Afsprakenformulier

Vul het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook direct bellen met 020-4638668.

Voordelen van een herhaalbehandeling

Naast dat u er natuurlijk op uw best uit wilt zien is een bijkomend voordeel van het herhalen van een Botox behandeling dat hoe vaker de behandeling wordt herhaald des te minder rimpels er overblijven.

De spier waarin de Botox wordt gespoten, wordt namelijk steeds iets meer verslapt en daardoor krijgt de lijn of rimpel minder kans om in de huid te trekken. Naarmate vaker Botox wordt geïnjecteerd, zal het resultaat uiteindelijk beter zijn en langer aanhouden.

Wij zijn geopend

The Body Clinic is open voor behandelingen en hanteert strikte COVID-19 protocollen. Lees meer

Kwaliteit van The Body Clinic

U mag bij ons altijd de best mogelijke behandeling verwachten, afgestemd op de nieuwste inzichten, met als doel een natuurlijk resultaat. Wij werken met ervaren artsen en zijn door Kliniekervaringen.nl beoordeeld als beste kliniek in regio Amsterdam en Arnhem. Wij geloven dat goede zorg en aandacht iedereen mooier maakt en hopen dan ook dat u tevreden bent met het resultaat.

Annuleren

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak te gebeuren via 020-4638668 of info@bodyclinic.nl. Indien u verkouden bent, hoest en/of ziek zijn , dan vragen wij u de afspraak te verzetten naar een ander moment wanneer u minimaal weer 24 uur klachtenvrij bent.