CLOSE

Marlijn Spierenburg

Huidtherapeut

marlijn spierenburg huidtherapeut the body clinic 1

Marlijn Spierenburg heeft de opleiding Huidtherapie voltooid aan de Hogeschool Utrecht en is sinds 4 jaar werkzaam als huidtherapeut. Ze heeft ervaring opgedaan met een breed scala aan laserbehandelingen, peelings, microneedling en andere technieken. Ze staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en is daarnaast geregistreerd in het KP-register.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volgt ze regelmatig congressen en trainingen. In 2023 heeft ze de opleiding Trainer Hormoonfactor gedaan om meer te weten te komen over het verbeteren van de huid van binnenuit.

Als huidtherapeut streeft ze ernaar het beste in jouw huid naar boven te halen. Een eerlijk advies en goede begeleiding tijdens het traject staan centraal voor Marlijn.

“Om behandelingen optimaal af te stemmen op de huid, combineer ik graag verschillende behandeltechnieken voor het beste resultaat.”

Tijdens een vrijblijvend consult zal er samen naar de huid worden gekeken en wordt er een behandelplan op maat gemaakt. Marlijn is werkzaam in Amsterdam en Utrecht.

“Om behandelingen optimaal af te stemmen op de huid, combineer ik graag verschillende behandeltechnieken voor het beste resultaat”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen