CLOSE

Yvette van Leeuwen

Gastvrouw

yvette van leeuwen assistente the body clinic 1

Yvette van Leeuwen is assistente in de cosmetische kliniek The Body Clinic. Yvette staat bekend om haar uitstekende werk, klantvriendelijkheid en bereidheid om nieuwe initiatieven van The Body Clinic te ondersteunen. Als een van de belangrijkste medewerkers van de kliniek, is Yvette verantwoordelijk voor het assisteren van de artsen bij de procedures, het opstellen van patiëntendossiers en het zorgen voor een soepele werking van de kliniek. Wat Yvette kenmerkt is haar toewijding aan de patiënten en haar bereidheid om verder te gaan dan wat van haar wordt verwacht.

Als een ervaren assistente is Yvette goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van cosmetische geneeskunde. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar vaardigheden te verbeteren en de beste resultaten voor haar patiënten te behalen.

Wat Yvette onderscheidt, is haar vermogen om een ​​positieve relatie op te bouwen met de patiënten. Ze begrijpt dat cosmetische ingrepen voor veel mensen een grote stap zijn en dat patiënten vaak nerveus zijn over de behandeling. Yvette neemt altijd de tijd om naar de zorgen van de patiënten te luisteren en hen gerust te stellen. Ze legt duidelijk uit wat er zal gebeuren tijdens de procedure en zorgt ervoor dat de patiënt op zijn gemak is voordat de behandeling begint. Dit heeft geleid tot een grote groep vaste patiënten die steeds weer terugkomen voor behandelingen bij de kliniek.

“Yvette neemt altijd de tijd om naar de zorgen van de patiënten te luisteren en hen gerust te stellen.”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen