10

Anoniem

Je wordt ontzettend vriendelijk geholpen, de sfeer is heel fijn en de behandeling wordt snel en goed uitgevoerd. Heel erg blij mee!

9.8

Anoniem

Gewoon al jaren tevreden eerst met Bart en nu met Petra Dikrama, ze denken goed met je mee

10

Anoniem

Zeer tevreden over mijn Botox behandeling. Duidelijke, eerlijke arts die heel mooi Botox zet!!! Ze nemen de tijd voor je en zorgen goed voor je!

9.1

Anoniem

Goed en eerlijk advies. Ben tevreden over de behandelingen. Krijg goed advies. Schrik soms wel eens van de prijzen …… maar achteraf is het het dubbel en dwars waard!

9.3

Anoniem

Kliniek is deskundig; vooral de desbetreffende arts. Ik heb botox voor mijn frons laten doen en dat heeft een zeer mooi visueel effect en ook een heel fijn ontspannen gevoel in mijn gezicht. Dat [...]

10

Kelly

Mijn mondhoeken waren diep en liepen een beetje naar beneden. 1 kant had al een smet plekje daardoor. Dit is opgevuld en is nu weg. Ziet er mooi uit en heel fijn dat plekje weg is en niet meer [...]

9.4

Anoniem

Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn botox frons! Monique Dikrama is een hele fijne arts, ik kom graag weer terug.

9

Anoniem

Super goed en ik ben heel tevreden over mijn botox behandeling en raad het ook mijn vrienden aan!

9.8

Sisi

Een hele goede arts en erg professioneel. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Mijn vragen werden heel eerlijk beantwoord. Ik heb een botox in mijn kraaienpootjes en wenkbrauwlift gedaan. Superblij [...]

10

Anoniem

Petra Dikrama is nice approachable doctor. Good place, Nice people. Can count on professional advice and help. No convincing customer to do more than needed. I had a botox frown treatment.