CLOSE

3 Step Stimulation Peel van ZO Medical

Uw huidtoon, textuur en egaliteit verbeteren

3 Step Stimulation Peel van ZO Medical

De 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon.

3 Step Stimulation Peeling van ZO Medical

De 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon.

peel 3 step 2

De 3 Stappen

1. Peeling

De peel bevat een exclusieve blend aan zuren en zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de huidtoon, textuur en egaliteit te verbeteren. De peeling zorgt voor een stimulans van de diepere huidlagen en geeft een minimale huidirritatie na de behandeling. De peeling wordt uitgevoerd in onze kliniek.

2. Retinolcrème

Direct na de peeling wordt een 6% stimulerende retinolcrème aangebracht wat zorgt voor een langdurig resultaat in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbeteringen. U krijgt een extra dosering Retinol Crème 6% mee naar huis om de volgende ochtend aan te brengen.

3. Calming Crème

De dagen na de peeling een Calming Crème gebruikt om irritatie te verminderen en het comfort tijdens de herstelperiode (ongeveer 5 dagen) te verhogen. Uiteraard is zonbescherming van essentieel belang.

Prijzen Peeling

Procedure Price
3 Step Stimulation Peel van ZO Medical € 350

Gratis Intake

Bij The Body Clinic vinden we het heel belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de 3 step Stimulation Peel van ZO Medical. Het gratis en vrijblijvende intakegesprek wordt altijd uitgevoerd door een van onze ervaren artsen. Uw verwachtingspatroon is voor onze arts erg belangrijk. Onze kliniek is niet voor niets door meer dan 1000 tevreden cliënten beoordeeld met een 9,4. Nadat er foto’s zijn gemaakt, uw gezondheid in kaart is gebracht en u onze arts toestemming hebt gegeven voor de behandeling, kunt u indien gewenst gelijk behandeld worden.

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen

Producten

  • Azzalure
  • Hyaluronzuur
  • Juvederm
  • Princess
  • Radiesse
  • Restylane
  • Sculptra
  • Teosyal