Gezichtsbehandelingen

Naast de rimpelvullers en Botox heeft The Body Clinic nog andere gezichtsbehandelingen om het gezicht te verjongen en te verbeteren: ZO Medical, Peelings,  Obagi ZO Skin Health en Restylane Skinboosters.

ZO Medical van Zein Obagi – Dr Obagi’s ZO Medical is de nieuwe generatie van therapeutische huidverzorgingsproducten en behandelingen. De producten van ZO Medical bevatten zeer effectieve ingrediënten in de juiste concentratie. De productlijn van ZO (Zein Obagi) Medical is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals; retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek, waardoor deze ingrediënten diep genoeg in de huid worden geabsorbeerd. ZO Medical vernieuwt, verfrist en beschermt de huid. De producten zijn heel goed te combineren, daar waar nodig, met de producten van ZO Skin Health.

De 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon. De peel bevat een exclusieve blend aan zuren en zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de huidtoon, textuur en egaliteit te verbeteren. De peeling zorgt voor een stimulans van de diepere huidlagen en geeft een minimale huidirritatie na de behandeling. Direct na de peeling wordt een 6% stimulerende retinolcrème aangebracht wat zorgt voor een langdurig resultaat in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbeteringen. Na de peeling krijgt u een extra dosering Retinol Crème 6% mee naar huis om de volgende ochtend aan te brengen. Tevens wordt er de dagen na de peeling een Calming Crème gebruikt om irritatie te verminderen en het comfort tijdens de herstelperiode (ongeveer 5 dagen) te verhogen. Uiteraard is zonbescherming van essentieel belang.

ZO Skin Health 5-stappen programma – Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (reinigen, activeren, stimuleren, kalmeren + voeden, beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.Lees meer over Obagi ZO Skin Health

 

De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek 020-4638668 of via de button “Maak een afspraak”.