Vollere lippen

Uw mond is een van de belangrijkste blikvangers van uw gezicht. Het is vaak het eerste waar men naar kijkt als u met iemand praat. Mooi gevormde, volle lippen geven een jeugdige, sensuele uitstraling. Helaas is niet iedereen bedeeld met een prachtige volle mond en bovendien verliezen uw lippen in de loop der jaren aan volume en contour. Wij voeren alleen behandelingen uit bij personen vanaf 18 jaar.

De behandeling

Wilt u een mooie nieuwe glimlach met vollere natuurlijke lippen krijgen? Door een eenvoudige filler behandeling kunnen de artsen van The Body Clinic uw lippen op een natuurlijke manier mooier en voller maken. Door het subtiel herstellen van contour en volume krijgen ze hun oorspronkelijke vorm en vulling weer terug. Smalle lippen kun je van nature hebben. Dit is genetisch bepaald. Toch kunnen ook lippen die van nature altijd smal zijn geweest, voller gemaakt worden. Ook kan de asymmetrie van een lip kan behandeld worden. Het resultaat zijn natuurlijke, jeugdige en volle lippen die bij u en uw gezicht passen. Iedereen heeft een andere mond en daarom zijn ook de mogelijkheden en te verwachten resultaten anders. Dit alles wordt tijdens het gratis consult met een van onze ervaren artsen met u besproken.voor en na lippen

Do’s and Don’ts van een lipfiller behandeling

Mensen zijn bang voor een onnatuurlijk resultaat. In onderstaand filmpje bespreekt Maaike van Furrow.nl de do’s and don’ts van een lipfillerbehandeling. Actrice Maria Kooistra laat haar lippen opvullen, maar wil een subtiel en natuurlijk resultaat.

IMG_6827Actrice Maria Kooistra – lipfiller behandeling

Mooiere vollere lippen

Mooiere en vollere lippen worden verkregen door een behandeling met hyaluronzuur. Ditzelfde geldt voor rimpeltjes en lijntjes rond de mond. Deze behandeling wordt pijnloos en op een uiterst veilige manier uitgevoerd, aangezien dit gebied vooraf wordt verdoofd.

voor en na lippen 2 voor en na lippen

 

Lipvergroting met een natuurlijk resultaat

Het resultaat houdt gemiddeld 9 tot 12 maanden aan. Om mooiere, vollere lippen te creëren moet het eindresultaat er natuurlijk uit blijven zien en bij uw gezicht passen. Deze behandeling zorgt voor een natuurlijke volheid en evenwicht in het volume van uw mond. Uw lippen behouden de natuurlijke vorm, maar lijken net iets voller.

Bovenstaand model heeft haar lippen en jukbeenderen op laten vullen bij ons. Haar ervaring: “Ik doe professioneel modellenwerk, dus vond het best wel eng iets aan mijn uiterlijk te doen. Ik ben superblij met het eindresultaat. Het is heel subtiel en mijn agent van het modellenbureau is het niet eens opgevallen”.

Lippen opvullen

Onze behandeling met een lip filler is gebaseerd op fillers (injectables) die bestaan uit natuurlijke / lichaamseigen stoffen, zodat de kans op een allergische reactie of vreemdlichaamreactie uiterst klein is. Het resultaat van het opvullen is direct na de behandeling al zichtbaar. De eerste 3 tot 4 dagen na de behandeling kan er een lichte zwelling optreden.

Prijzen lip opvulling

De kosten van een lipfiller behandeling zijn afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid die u nodig heeft.

 

Behandeling Kliniek

Opvullen lippen vanaf

Juvederm 3 (1 ml)
Restylane Kysse (1 ml)
Princess 1 ml

€ 300,-

500,- 450,-
500,- 450,-
€ 500,- 450,- 

Bel direct voor het maken van een afspraak voor een gratis consult: 020-4638668.

Afspraak

Voor het maken van een gratis consult in onze privé kliniek in Amsterdam of Duiven,
kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-4638668. De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond.