CLOSE

Dionne Deibel

Cosmetisch arts

dionne deibel arts the body clinic 1

Dionne is energiek, luistert graag naar klanten en heeft een uitmuntend esthetisch kompas.

Dionne’s wordt door haar cliënten zeer gewaardeerd, omdat ze zeer secuur werkt, goed luistert en ze altijd samen een mooi natuurlijk resultaat neerzet. Daarbij is balans in het gezicht de leidraad voor goed contourherstel. “Net een paar jaar jonger, zonder dat je vrienden het echt door hebben.”

Dionne Deibel studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Aan het einde van haar studie richtte zij zich op plastische en mond-, kaak- en aangezichtschirurgie door een intrinsieke interesse in het gezicht.

Inmiddels heeft Dionne ruime ervaring met injectables. Het praktische en de minimaal invasieve manier waarop er in de cosmetische geneeskunde gewerkt wordt spreekt Dionne heel erg aan. Ze vindt het mooi dat patiënten met een klein beetje hulp zich weer zichzelf kunnen voelen. Dionne richt zich dan ook het liefst op een integrale (full-face) behandeling, dan op één bepaald onderdeel van het gezicht, om de balans en je eigen identiteit te behouden.

Dionne Deibel is geregistreerd onder BIG-nummer: 79926795401.

“Dionne richt zich dan ook het liefst op een integrale (full-face) behandeling, dan op één bepaald onderdeel van het gezicht, om de balans en je eigen identiteit te behouden”

Afspraak maken

Voor een behandeling of gratis consult kunt u rechtstreeks bellen met het centrale nummer of het contactformulier invullen op de afspraken pagina.

Maandag – Zaterdag: 08:00 - 19:00

Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Den Haag, Duiven en Groningen