CLOSE

De ervaring van Jaap & Bo met afvallen met injecties

simone kouwenberg arts the body clinic 2

In deze blog vertelt het koppel Jaap & Bo over hun ervaring met medisch afvallen met injecties.

Samen afvallen met injecties, samen gezond

Je wilskracht wordt enorm versterkt als je samen met je partner de strijd tegen de kilo’s aangaat, daarom zijn Jaap en Bo als koppel bij The Body Clinic gestart met de behandeling medisch afvallen met injecties. Beiden zijn binnen 5 weken maar liefst 8 kg afgevallen. Hieronder hun verhaal.

Jaap

De ervaring van Jaap over ‘afvallen met injecties’ tot nu toe

“We zijn nu ruim 5 weken bezig met de behandeling en ik ben inmiddels ongeveer 8 kilo afgevallen. In mijn leven ben ik vooral veel en lange periodes te zwaar geweest. In die periodes wil ik graag gewicht verliezen om lekkerder in mijn vel te zitten. Vooral geniet ik graag van lekker eten en drinken, dat is dan toch ook veel gezelliger. Ik ken dan geen maat.”

In 5 weken 8 kg afgevallen

“Graag deel ik mijn ervaring met jullie. We zijn 5 weken geleden goed begeleid door het team van The Body Clinic en worden nog steeds goed begeleid door de voedingsdeskundige, wanneer we daarom vragen. Omdat ik vanaf dag 1 totaal geen last heb van bijwerkingen van de medicatie, behalve een droge mond, was ik wat sceptisch over het resultaat. Inmiddels ben ik toch al 8 kg afgevallen. Wel voel ik me sinds enkele weken best wel zwak en soms misselijk, het resultaat dat mensen zien en zeggen dat je afgevallen bent maakt het dat waard.”

“Ondanks de ongemakken ga ik nog zeker twee maanden door en ben ik benieuwd naar het resultaat rond de kerst. Daarna hoop ik me weer beter en sterker te voelen en een ander eetpatroon aan te nemen dan de behandeling.”

Bo

Bo deelt ook graag haar ervaring over afvallen met injecties

“Ik ben nu ruim 5 weken bezig met de behandeling en ik ben inmiddels ook bijna 8 kilo afgevallen. Vanaf de eerste injectie op 22 september heb ik dagelijks last van misselijkheid. Inmiddels zit ik op de vaste dosering van 3 mg en ik merk dat ik het onder controle begin te krijgen. Het resultaat wat ik nu echt zelf ook begin te zien dat voelt zo goed dat ik de misselijkheid bijna vergeet. Het is het echt waard! “

“De maat die bij ons zoek was is er ineens weer”

“Iedere avond dienen we een injectie toe waarin je eigenlijk meteen vertrouwen krijgt, dit is echt niet spannend. De volgende ochtend probeer ik wat te eten al heb je daar echt geen trek in, de maat die bij ons zoek was is er ineens weer en de behoefte naar lekkers is zo goed als verdwenen. Wel merk ik dat mijn lijf het zwaar heeft, mijn energieniveau laag is en de bijwerkingen pittig zijn, wetende dat dit van tijdelijke aard is verlicht dat alles en jeetje wat een resultaat!”

“Ik ben in mijn gedachte veel bezig met de periode daarna, ik wil nooit meer terug naar hoe het was…wordt vervolgt. “

Recommended Posts
eenvandaag afvallen met injecties 1 1populariteit botox neemt toe the body clinic