CLOSE

Nieuwe arts kliniek Amsterdam Geretta

bart biermans arts the body clinic 1

Even voorstellen…

Met grote trots, stellen wij hierbij onze nieuwe cosmetisch arts Geretta voor, die ons team in Amsterdam komt versterken.

Drs. G. Hogendoorn is een jong aanstormend talent binnen de The Body Clinic. Ze is een deskundige, vriendelijke arts die de tijd neemt voor haar cliënten en ze op hun gemak stelt. In Amsterdam volgde zij geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na haar studie heeft zij zich verder als klinisch farmacoloog in opleiding verder verdiept in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. Jaren geleden was zij naast haar studie werkzaam als assistent voor meerdere cosmetische klinieken. Met veel plezier versterkt zij nu het team van onze cosmetische artsen. Zij zal werkzaam zijn als cosmetisch arts in onze kliniek in Amsterdam. Zij is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

Wat is de mening van Geretta over schoonheid?

“Ik geloof dat het goed verzorgen van je uiterlijk bijdraagt aan het algemene welzijn, zelfvertrouwen en uitstraling. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen met een cliënt te kijken naar een persoonlijk plan. Ieder gezicht heeft een eigen uniek karakter. Mijn uitdaging is een frisse look creëren met behoud van het eigen gezicht, alsof je je vroegere blik weer terugkrijgt. Belangrijk vind ik dan ook om niet te ‘overcompenseren’. Less is more!”

Wij wensen veel succes en plezier bij The Body Clinic!

Recent Posts