CLOSE

Uw natuurlijke hyaluronzuur voorraad aanvullen

danielle miggelenbrink nederstigt manager bodyclinc

Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor en helpt vocht vast te houden in de huid. Naarmate wij ouder worden daalt het niveau hyaluronzuur in ieder zijn huid. Met als resultaat minder vocht en dus minder volume. Gelukkig kan de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid worden aangevuld.

Wat is hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een molecuul dat met name bestaat uit suikers. Het is een belangrijke component in de huid, de molecuul zorgt namelijk voor structuur wat leidt tot een strakke en gladde huid. Door de dalende voorraad hyaluronzuur aan te vullen, trekt de huid weer vocht aan en houdt de huid weer vocht vast.

Hyaluronzuur filler

In een cosmetisch kliniek kunt u de vocht voorraad aanvullen aan de hand van een behandeling met een hyaluronzuur filler. U wordt dan behandeld met een filler die een basis heeft van hyaluronzuur. De filler is een gelachtige substantie en vult daadwerkelijk rimpels op en zorgt ervoor dat u weer volume terugkrijgt in het gebied dat wordt behandeld. De rimpels zullen dus niet alleen verdwijnen, het hyaluronzuur zorgt ervoor dat uw huid daadwerkelijk wordt verbeterd. De huid wordt weer tot leven gebracht en de voorraad hyaluronzuur wordt aangevuld. Resulterend in een stralende, stevige en strakkere huid. De merken waar wij mee werken zijn Restylane, Saypha en Teosyal.

restylane

saypha volume

Vrijblijvend consult voordat u aan een hyaluronzuur filler begint

Indien u heeft besloten een behandeling te ondergaan met een hyaluronzuur filler dan is het van groot belang dat u eerst een afspraak maakt voor een vrijblijvend consult. Wellicht heeft u een verwachting van een hyaluronzuur filler, maar is dit niet te realiseren met een filler. Een cosmetisch arts kan u adviseren en met u bespreken welke gebieden in het gelaat behandeld moeten worden om uw wensen te kunnen behalen.

Stappen vóór de hyaluronzuur filler

Zodra er een definitieve afspraak voor een hyaluronzuur filler is gemaakt zijn er een aantal zaken die u vooraf aan de behandeling moet weten. Wij raden u aan 5 dagen voor de behandeling te beginnen met Arnica druppels om blauwe plekken te voorkomen. Deze druppels kunt u mij de drogist kopen. De keuze is aan u. Daarnaast is het goed om 5 dagen voor de behandeling te stoppen met uw voedingssupplementen en geen bloedverdunnende medicatie te slikken. Tot slot is het verstandig 48 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken. Dit om blauwe plekken te voorkomen.

De behandeling met een hyaluronzuur filler

Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied eerst verdoofd met een crème. De cosmetisch arts bespreekt uiteraard nogmaals uw wensen en zal vervolgens met de behandeling starten. Een hyaluronzuur filler wordt in de huid gebracht aan de hand van een naald. Dit kan met een canule (stompe naald) of met een normale naald zijn. Het is helemaal afhankelijk van het gebied welke naald er wordt gebruikt. Met een canule is er minder kans op blauwe plekken, echter is een canule niet geschikt voor elk gebied.

filler gebieden 2

Hierboven ziet u de gebieden die wij met een filler kunnen behandelen.

Ná de behandeling

Zodra de behandeling erop zit, kunt u koelen met de koelelementen die u van ons krijgt. Door het gebied te koelen neemt de zwelling af. U ziet vaak direct al resultaat, maar het uiteindelijke resultaat is pas zichtbaar na twee weken. De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en regio Arnhem (Duiven). Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: [email protected].

cosmetisch arts knmg

cosmetischeingrepen beeldmerk hoofdzin bijzin rgb 2018

Recommended Posts
afspraak maken filler botoxzwanger botox body clinic