CLOSE

Profhilo: De Revolutionaire Innovatie in Anti-Aging – Een Wetenschappelijke Benadering

cropped rose bischoff the body clinic 1

In de wereld van anti-aging behandelingen is Profhilo een van de meest revolutionaire en innovatieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Deze baanbrekende behandeling heeft niet alleen de huidverjongingsindustrie veranderd, maar heeft ook wetenschappers en professionals geïnspireerd door de unieke manier waarop het de tekenen van veroudering aanpakt. In dit blogartikel gaan we dieper in op de oorsprong van Profhilo en de wetenschappelijke basis achter deze revolutionaire anti-aging behandeling.

Ontdekking van Profhilo

Profhilo werd ontwikkeld door een Italiaans farmaceutisch bedrijf genaamd IBSA. Het fundament van deze behandeling ligt in een uitgebreid begrip van de huidbiologie en de rol van hyaluronzuur bij het behoud van een jeugdige uitstraling. Hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend molecuul in ons lichaam, is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht en het behouden van de elasticiteit van de huid. Het onderzoeksteam van IBSA ontwikkelde een innovatieve formule van puur hyaluronzuur, dat later bekend werd als Profhilo.

Wetenschappelijke basis van Profhilo

De wetenschappelijke basis van Profhilo ligt in de unieke eigenschappen van de gebruikte hyaluronzuurformule en de manier waarop het in de huid wordt geïnjecteerd. In tegenstelling tot traditionele dermale vullers die diepere rimpels aanpakken, richt Profhilo zich op het herstellen van de huidstructuur en het stimuleren van de natuurlijke collageen- en elastineproductie.

De ‘BAP ‘injectietechniek

Een belangrijk aspect van Profhilo is de speciale injectietechniek genaamd ‘BAP’ (Bio Aesthetic Points). Volgens een wetenschappelijk artikel gepubliceerd in het Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology (2015), werden deze BAP’s geïdentificeerd als strategische injectiepunten om de huid biologisch te stimuleren. De injecties worden gelijkmatig verdeeld over vijf punten in het gezicht, waardoor het mogelijk is om de diepe huidlagen te bereiken waar collageen en elastine worden geproduceerd.

De effectiviteit van Profhilo onderzocht

Een andere wetenschappelijke studie, gepubliceerd in het tijdschrift Aesthetic Plastic Surgery (2017), onderzocht de effectiviteit van Profhilo bij het verbeteren van de huidkwaliteit. De resultaten toonden aan dat de behandeling aanzienlijke verbeteringen in hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid veroorzaakte, met langdurige resultaten.

Revolutionaire aspecten van Profhilo

  1. Bioremodellering: Profhilo stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid. Dit verschilt van traditionele fillers die voornamelijk gericht zijn op het opvullen van rimpels.
  2. Hoge concentratie hyaluronzuur: Profhilo bevat een unieke formule met een hoge concentratie puur hyaluronzuur. Dit maakt het mogelijk om de huid diepgaand te hydrateren en te verjongen.
  3. Veiligheid en minimale bijwerkingen: Vanwege de zuiverheid en biocompatibiliteit van de gebruikte hyaluronzuurformule, heeft Profhilo een uitstekende veiligheidsprofiel en veroorzaakt het over het algemeen minimale bijwerkingen.

Conclusie

Profhilo is een revolutionaire anti-aging behandeling die voortkomt uit diepgaand wetenschappelijk onderzoek naar hyaluronzuur en huidbiologie. Met zijn unieke benadering van bioremodellering en de speciale injectietechniek heeft Profhilo de manier waarop we anti-aging behandelingen benaderen veranderd. Wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit en veiligheid van Profhilo aangetoond, waardoor het een geliefde keuze is geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke en jeugdige huidverjonging.

Recent Posts
22bodyclinic liptaping lipfillermigratie22 2medisch afvallen injecties body clinic amsterdam 3