CLOSE

Nieuwsbrief november 2013

bart biermans arts the body clinic 1

Hieronder kunt u onze nieuwsbrief bekijken met het laatste nieuws en ontwikkelingen over onze nieuwe kliniek aan de Achillesstraat 85, maar ook diverse aanbiedingen.

Klik hier voor onze nieuwsbrief van november 2013

Nieuw in onze kliniek:

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen werking van gestabiliseerd hyaluronzuur: de huid langdurig diep hydrateren, daar waar dat het meest nodig is. Deze skinboosters zorgen voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geven de huid weer een mooie en natuurlijke gloed.

Restylane Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

Dit is een veelzijdige productlijn die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de lippen, de hals, de handen, het decolleté en ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of een door zonlicht beschadigde huid.

Restylane skinboosters: Drie eenvoudige stappen (kuur van 3 behandelingen) voor een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met Restylane® skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker beter wordt. Veel van de positieve effecten zijn nog niet na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er drie behandelingen met tussenpozen van drie tot vier weken nodig.

Aanbieding Restylane Skinboosters gezicht
4 ml (kuur van 3 behandelingen) van € 950,- voor € 700,-. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2013.

Recent Posts