Nick viel 10 kilo af in 8 weken dankzij afvallen met injecties

simone kouwenberg arts the body clinic 2

Voormalig topsporter Nick lukt het niet om weer op een gezond gewicht te komen. Vroeger trainde hij 16 uur per week en kon hij alles eten zonder aan te komen. Na een zware knieblessure moest hij stoppen met topsport en zich volledig focussen op zijn maatschappelijke carrière.

Nick merkte al snel dat zijn gewicht toe nam, maar het lukte hem niet om zijn eetpatroon te veranderen. 10 jaar lang zat hij vast in dezelfde gewoontes, totdat hij hoorde over afvallen met injecties. Het afvaltraject startte Nick met een gewicht van 102 kg en zijn doel was om 12 kg te verliezen.

In slechts zeven weken verloor hij al 8 kg. Nick vertelt ons: “Het was een eyeopener. Eindelijk kon ik mijn eetgewoontes aanpassen. De injecties gaven me de kracht en motivatie die ik nodig had. Natuurlijk was het soms een uitdaging om elke dag een injectie te zetten, maar het herinnerde me eraan om bewust te zijn van mijn nieuwe eetpatroon.”

Het gewichtsverlies bracht ook lichamelijke voordelen met zich mee. De knieblessure, waar hij nog steeds last van heeft, wordt nu minder belast door het verlies van de kilo’s. “Het beste van alles is dat mijn kind van 2 erg blij was omdat ik nu een actievere vader voor hem kan zijn. Bovendien merkte mijn vriendin op dat ik niet meer snurkte ‘s nachts, wat ook leuk was om te horen”.

Het doel van Nick was om 12 kg af te vallen, maar nu hij in 8 weken al 10 kg kwijt is durft hij zijn doel te verhogen naar 13 kg. “Ik geloof dat ik dit nieuwe doel kan bereiken en ik kijk uit naar een gezonder en fitter leven”.

Bekijk de video van Nick waarin hij jou meeneemt in zijn reis naar een fitter en gezonder bestaan.

Recent Posts
22bodyclinic profhilo huidverbetering2222bodyclinic winter profhilo22