Onze artsen

Bart Biermans

bart

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij is als beste getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft als cosmetisch arts al ruim 10 jaar ervaring in injectables. Bart Biermans is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 79064493601. De artsen van The Body Clinic zijn als beste getest door de Consumentenbond.

“Mensen zijn vaak bang voor een onnatuurlijk resultaat na een behandeling met injectables. Momenteel is het in Nederland een trend dat mensen subtiele veranderingen willen aan hun uiterlijk en bovendien mag niemand zien dat ze behandeld zijn.

Lees meer…

Monique Dikrama

monique

Studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit Amsterdam. Momenteel is zij werkzaam als jeugdarts en werkt zij ook voor The Body Clinic in Amsterdam. Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables. Monique Dikrama is als een van de beste getest door Consumentenbond. Monique Dikrama is al ruim 7 jaar werkzaam voor The Body Clinic als cosmetisch arts. Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301.

“We zien een trend in de geneeskunde waarbij ingrepen steeds minder invasief worden. Dit betekent dat vroeger voor bijvoorbeeld het verwijderen van galstenen nog een grote snee gemaakt moest worden in de buik, terwijl tegenwoordig drie kleine sneetjes voldoende zijn om deze ingreep mogelijk te maken.

Lees meer…

Leonie de Noo

foto

Na haar studie geneeskunde in Groningen heeft Leonie de Noo de huisartsopleiding gedaan aan de universiteit van Amsterdam. Na enkele jaren gewerkt te hebben in een huisartspraktijk en vervolgens enkele jaren in New York gewoond te hebben is ze bij The Body Clinic terecht gekomen. Daar is ze intern opgeleid tot cosmetisch arts door Bart Biermans en  heeft enige tijd bij The Body Clinic in Duiven als cosmetisch arts gewerkt. Twee jaar geleden is zij tijdelijk naar India verhuisd en nu is ze weer terug in onze kliniek in Duiven. Zij is gespecialiseerd in behandelingen met  injectables en huidverbetering met ZO Medical en Obagi.  Voor het maken van een afspraak met Leonie de Noo in onze kliniek in Duiven, kunt u contact met ons opnemen op 020-4638668. Leonie is BIG geregistreerd onder BIG nummer 19054172401.

“Ik vind het prachtig dat we mensen kunnen helpen er jonger en frisser uit te laten zien zonder dat er operaties nodig zijn. Met injectables en producten voor huidverbetering kunnen we op een heel natuurlijke wijze verbeteringen aanbrengen”. Leonie

Geretta Hogendoorn

LR-7600- uitgesneden

Drs. G. Hogendoorn is een jong aanstormend talent binnen de The Body Clinic. Ze is een deskundige, vriendelijke arts die de tijd neemt voor haar cliënten en ze op hun gemak stelt. In Amsterdam volgde zij geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na haar studie heeft zij zich verder als klinisch farmacoloog in opleiding verder verdiept in de structuur van de huid. Zo deed zij onderzoek naar een nieuwe 3D huidanalyse en leidde zij projecten voor nieuwe huidtherapieën. Jaren geleden was zij naast haar studie werkzaam als assistent voor meerdere cosmetische klinieken. Met veel plezier versterkt zij nu het team van onze cosmetische artsen. Zij zal werkzaam zijn als cosmetisch arts in onze kliniek in Amsterdam. Zij is BIG geregistreerd onder nummer: 19918395101.

Wat is de mening van Geretta over schoonheid?

“Ik geloof dat het goed verzorgen van je uiterlijk bijdraagt aan het algemene welzijn, zelfvertrouwen en uitstraling. Het geeft mij dan ook veel voldoening om samen met een cliënt te kijken naar een persoonlijk plan. Ieder gezicht heeft een eigen uniek karakter. Mijn uitdaging is een frisse look creëren met behoud van het eigen gezicht, alsof je je vroegere blik weer terugkrijgt. Belangrijk vind ik dan ook om niet te ‘overcompenseren’. Less is more!”