CLOSE

Ervaring van Ellis met afvallen met injecties

nicoline nijman video background 4 3 1

In deze post vertelt onze cliënt Ellis over haar ervaring met afvallen met injecties.

Moeiteloos 5 Kilo in 4 weken

Mijn naam is Ellis en ik ben in juli gestart de behandeling medisch afvallen met injecties gestart bij The Body Clinic en ik ben in 4 weken moeiteloos 5 kilo kwijt geraakt!

Al 2 jaar probeer ik mijn hardnekkige zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Toen ik las over afvallen door middel van injecties heb ik uitgebreid research gedaan en besloten dat ik nog 1 laatste poging zou wagen. Arts Nicole Nijman van The Body Clinic begeleidt mij in dit traject. Tijdens de intake stelde ze mij direct op mijn gemak en ze legde helder uit wat de medicatie doet en hoe het proces zou verlopen. Ook nam ze uitgebreid de tijd om uit te leggen hoe de injectiepen werkt. Daarop volgde een gesprek met voedingsdeskundige Annelieke. Ik had nu alle munitie om van deze laatste poging om kilo’s kwijt te raken een succes te maken.

Afvallen met injecties dwingt je gezonde keuzes te maken

Inmiddels ben ik 4 weken verder en ben ik al de nodige centimeters kwijt en zit veel beter in m’n vel. Het medicijn doet echt wat het belooft: het neemt je hongergevoel weg en het zorgt ervoor dat je sneller vol zit. Wanneer je te vet, of teveel eet krijg je direct een seintje van je lichaam dat je niet goed bezig bent. Een andere fijne bijkomstigheid is dat de trek in slecht eten nagenoeg verdwenen is. Het prettige aan deze manier van afvallen, is dat ik nog steeds een wijntje kan drinken en een bitterbal kan eten, maar dat maat houden mij ineens heel makkelijk afgaat. Waar ik vroeger een hele zak chips leeg at, ben ik nu na 1 klein handje echt verzadigd. De balans is hersteld en dat is precies wat ik nodig had.

Toen ik tijdens de intake de calorierestricties zag, dacht ik dat het erg lastig zou worden, maar het tegendeel is waar: ik moet mezelf soms dwingen om genoeg te eten. Het is daarbij wel heel belangrijk om gezonde keuzes te maken, want het vlammetje moet wel blijven branden. Met een drukke baan en een kindje van 2,5 jaar is het belangrijk om genoeg energie te hebben. Gelukkig kies ik tegenwoordig moeiteloos voor een gezonde salade.

Lichte bijwerkingen in de eerste week

De eerste week had ik last van lichte bijwerkingen. Ik merkte dat mijn lichaam moest wennen. Ik heb die week goed de tijd genomen om te kijken wat voor mij werkt: wat is een goed moment op de dag om het middel toe te dienen en wat zijn de juiste porties. Ook heb ik goed op mijn waterinname gelet. Met het prikken heb ik persoonlijk geen moeite en ik heb geen last gehad van irritatie.

Gedurende de eerste maand heb ik gezorgd voor voldoende lichaamsbeweging, maar niet gesport. Ik wilde eerst aankijken hoe mijn lichaam op het middel zou reageren. De dosis wordt de eerste 4 weken namelijk iedere week verhoogd. Komende maand begin ik met het opbouwen van een workout schema.

Ik ben erg blij dat ik mezelf dit gegund heb en ik ben heel benieuwd wat de komende maanden nog gaan brengen!

Recommended Posts
medisch afvallen injecties body clinic amsterdam 922bodyclinic denhaag opening parkstraat10122