CLOSE

Hyaluronzuur fillers van het merk Restylane

Er zijn veel verschillende merken  fillers op de markt. Wij krijgen dan ook vaak de vraag welk merk fillers wij gebruiken. Restylane is één van de merken die wij bij The Body Clinic gebruiken. Restylane, een hyaluronzuur, wordt al ruim 20 jaar toegepast en er zijn al talloze behandelingen mee uitgevoerd. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt, maar door het verouderingsproces neemt de hoeveelheid hiervan langzamerhand af. Dit resulteert in minder volume en elasticiteit in de huid. Rimpels kunnen hierdoor tevoorschijn komen. Door de huid te injecteren met hyaluronzuur fillers van Restylane, krijgt de huid haar natuurlijke volume en elasticiteit terug. De rimpels vervagen.

Restylane van Galderma

Restylane is ‘s werelds leidende speler op het gebied van hyaluronzuur fillers van de fabrikant Galderma. De fillers zijn speciaal ontwikkeld voor het herstellen van gezichtsvolume en het verfraaien van gezichtsvormen en contouren. Restylane biedt verschillende soorten hyaluronzuur fillers aan. Iedere subvariant kan worden gebruikt voor een ander doel.

Restylane Lido

Restylane Lido herstelt het natuurlijke volume en de elasticiteit door het opvullen van rimpels en lijntjes. Eveneens biedt deze filler meer ondersteuning en structuur aan de huid. Deze filler wordt vooral gebruikt bij een behandeling voor onder de ogen.

Welke soorten Restylane fillers zijn er?

Restylane Refyne wordt gebruikt voor het opvullen van de zeer fijne lijntjes in de huid. Voor de het opvullen van de lippen gebruiken wij Restylane Kysse. Deze filler zorgt voor het toevoegen van volume en geeft meer contour aan de lippen. Indien u meer verbetering wilt van de huid van binnenuit en niet zo zeer meer volume dan gebruiken wij Restylane Vital Skinbooster.

Voor de behandeling

Tijdens uw gratis intake met één van onze cosmetisch artsen wordt u geadviseerd welke hyaluronzuur filler van Restylane het beste bij u past om tot het gewenste resultaat te komen. Soms kan een combinatie van twee subvarianten van Restylane de beste optie zijn voor u. Voorafgaand aan de afspraak wordt u verzocht een medische vragenlijst in te vullen. Ook maken wij foto’s om tijdens uw controle afspraak het resultaat te kunnen beoordelen.  Daarna wordt uw huid verdoofd met EMLA-crème. Dit zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is. De arts herhaalt tijdens uw behandeling nogmaals wat er is besproken tijdens de intake.

Na de behandeling

Na de behandeling krijgt u een na-behandelprotocol mee waarin de eventuele beperkingen na de behandeling met deze rimpelvuller worden beschreven. Op de controleafspraak worden er na-foto’s gemaakt. Na de behandeling is er direct resultaat te zien. Het uiteindelijke resultaat is pas na 2 weken zichtbaar. Het effect kan tot wel 12 maanden aanhouden. Dit verschilt per persoon en per  behandeld gebied.

Veiligheid van Restylane fillers

De veiligheid van Restylane fillers op lange termijn is na talloze behandelingen bewezen. Mochten er toch complicaties optreden of bent u ontevreden over het resultaat dan kunnen de hyaluronzuur fillers van Restylane worden opgelost met hyalase.

Waar kunt u een afspraak maken?

De artsen verwelkomen u graag in onze kliniek in Amsterdam of Duiven. De artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en Cosmetisch Arts KNMG.
Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of neem contact op via de mail: [email protected].

Recent Posts
kraaienpootjes botoxrokerslijntjes